![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Orice trusa trebuie sa contina minim cateva pensule indispensabile unui machiaj perfect:
- pensula pentru pudra (pentru aplicarea pudrei pulbere sau compacte) - pensula pentru fard de obraz - pensula pentru aplicarea fardului de pleoape (pentru aplicarea fardului compact sau pulbere pe pleoapa) Citeste: Pensulele pentru machiaj |
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Depinde, daca au peri din aceia lungi nu prea merg la fard de pleoape, spre exemplu. Merg doar daca seamana ca si peri, lungime, textura. Eu am intalnit mai rar...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Pink, raman datoare cu un cec in alb daca ma ajuti sa-mi dau seama unde gasesc o pesula retractabila pentru corector. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai exact eu folosesc o pensula veeeeeeche de cand eram eu prin liceu, de la avon (argintie si retractabila) pentru eventualele pete care le mai am pe fata. Pensula da semne de oboseala (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , alta de la avon nu mai pot lua ca nu mai exista si devin disperata. Am cascat ochii pe la Sephora dar nu am gasit decat variante cam stufoase sau excesiv de subtiri (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pink, raman datoare cu un cec in alb daca ma ajuti sa-mi dau seama unde gasesc o pesula retractabila pentru corector. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai exact eu folosesc o pensula veeeeeeche de cand eram eu prin liceu, de la avon (argintie si retractabila) pentru eventualele pete care le mai am pe fata. Pensula da semne de oboseala (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , alta de la avon nu mai pot lua ca nu mai exista si devin disperata. Am cascat ochii pe la Sephora dar nu am gasit decat variante cam stufoase sau excesiv de subtiri (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Retractabila musai? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 09:03 AM |
|