IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Adunatura cu diverse. Posturi si subiecte "la gramada".
Delphina
post Dec 10 2005, 11:19 PM
Post #1

Dependent

Group: Membru de Onoare
Member No.: 50

Blondina, la tine/voi cum e? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)

(Acuma o sa ma penalizeze ca ti-am dat apa la moara) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/trozneala.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
vita
post Sep 12 2008, 07:30 PM
Post #2

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,688

Multumesc mult pentru raspuns!

As incepe prin a spune ca , din cate am mai auzit si eu in ultima perioada, vaccinul e adevarat are eficacitate pentru cei care nu au fost depistati ca puratori ai hpv-ului. Insa si cei care au alte tulpini decat cele periculoase pot beneficia de o forma de protectie a organismului daca il fac ( contra tulpinilor cu risc crescut cancerigen).

Eu nu am niciun semn in exterior , cred insa ca tot ce poate fi e - din nefericire !- in interior.Asa ca nu prea imi dau seama cum m- as putea trata singura acasa. Acum cativa ani cand am avut aceasta problema m-am dus numai la medic o perioada destul de lunga si dansul a fost cel care mi-a administrat tratamentul.

Problema e ca partenerul meu actual nu este in Romania, nu este roman si nu stiu cum va reactiona cand va afla acest lucru.Planuiam sa ne casatorim in scurt timp...Mi-e si frica sa ma gandesc...
Ideea e ca nu stiu cum se trateaza la barbati si el cred ca nu are niciun simptom momentan( mi-ar fi comunicat daca era ceva suspect). Doresc sa ii comunic in momentul in care stiu sigur despre ce e vorba, dupa un consult si un sfat al medicului.
E clar ca si el e infestat si ma gandesc ca daca numai eu ma tratez acum, la primul contact problema va reaparea.Si incerc sa rezolv problema asta pe termen cat mai lung...definitiv daca e posibil.
Ceea ce ma framanta acum e recidiva asta(daca e recidiva!) sau...la naiba, e posibil sa ma fi infestat chiar el...Normal ca nu am cerut sa -si faca analizele in momentul cand l-am cunoscut. Fusese casatorit o perioada lunga si, desi nu bagi mana-n foc pentru nimeni, cred ca a fost tipul care nu a avut aventuri.Asa ca...m-am simtit eu cu musca pe caciula...

Am facut deja un set de analize ( papanicolau, secretie, tipaj viral ) care a iesit bine (papanicolau - frotiu aspect normal, fara probleme) - tipajul viral HPV 74- neclasificat din punct de vedere al riscului ! (asa scria pe buletin)si astept si ureaplasma, cultura col, chlamydia. Ideea e ca nu sunt din Bucuresti si in orasul meu nu sunt medici buni deloc la capitolul ginecologie.M-am dus mereu la Bucuresti pentru analize si acum astept o programare care va fi la jumatatea lui octombrie la acelasi medlife.
Insa nu mai vreau sa las timpul sa treaca si doresc sa ajung mai repede si sa rezolv.
Mi-e teama de o noua cauterizare( dupa o rezectie-deci col mai scurt...cu mai putine sanse la o sarcina...offf!!!) si ma grabesc sa vad daca nu pot rezolva si altfel( creme, acel condyline).

Nu stiu cum sa postez adresa mea de mail ( sunt nou-venita aici) insa ma gandesc ca daca ma puteti ajuta si vedeti mesajul meu actual, imi lasati dvs adresa si va contactez eu.

Sanatate multa si multumesc pentru incurajari! Chiar am nevoie de ele...
SANATATE TUTUTROR !!1

S-ar putea sa va intereseze ceea ce am citit eu desi ...pare ca acest vaccin are o eficacitate numai pentru fetitele care nu si-au inceput viata sexuala!

Vaccinul impotriva HPV, despre care se spune ca protejeaza femeile de cancer de col, nu are efect decat in cazul adolescentelor, potrivit ultimelor cercetari efectuate la Harvard School of Public Health.

Vaccinul, lansat pe piata in 2006, era destinat femeilor aflate in intervalul de varsta 9 – 26, acestea fiind protejate astfel de pericolul cancerului de col uterin. Insa pentru a-i creste vanzarile, unii medici l-au recomandat si femeilor de 27 - 45 de ani.

Ei bine, rezultatele ultimelor cercetari restrang segmentul de varsta al femeilor care s-ar putea bucura de eficacitatea produsului. Oamenii de stiinta atrag atentia ca eficienta lui este cel mai bine evidentiata la fetitele de 11 – 12 ani. In privinta femeilor adulte, eficienta lui ridica inca multe semne de intrebare.

Expertii nu stiu in ce masura vaccinul ar putea avea efect la femeile trecute de 20 de ani, sunt insa categorici in privinta conditiei ca acestea sa nu fi fost niciodata infectate cu vreo tulpina de HPV.

In ceea ce priveste protectia pe care se spune ca o ofera de-a lungul vietii, aceasta reprezinta un alt aspect asupra caruia planeza dubii, dat fiind faptul ca cercetarile nu s-au derulat pe o perioada suficient de lunga.

Comercializat sub denumirea Gardasil, vaccinul ar trebui sa protejeze impotriva a doi virusi Papilloma, care cauzeaza circa 70% dintre toate cazurile de cancer cervical.

Schema de tratament se intinde pe o perioada de sase luni: prima doza se administreaza la data aleasa, a doua dupa 2 luni de la prima doza, iar a treia la 6 luni de la prima. Pretul celor 3 doze este de aporximativ 370 USD.

+Quote Post
Andreea_9
post Sep 13 2008, 10:35 PM
Post #3

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,623

Mail ul meu pe care nu il folosesc foarte mult dar pe care putem comunica,dupa care sa ti dau mail ul personal,este: EDITAT - DISCUTIILE SE POARTA PE FORUM SI CHIAR DACA PUI ADRESA ASA, TOT O SA TE UMPLI DE SPAM.Cred ca ne am putea spune cate ceva din experienta fiecaruia.Eu deja am inceput sa urasc\acest virus,mai ales dupa ce iau acel condyline...ustura ingrozitor.Astept sa vorbim saptamana aceasta,si oricine vrea sa impartaseasca din experienta fiecareia,putem face schimb de mail uri sau id uri.
Merci.
Multa sanatate si fericire si voua!

This post has been edited by Maàt: Sep 13 2008, 10:56 PM

+Quote Post

Posts in this topic
Delphina   Adunatura cu diverse. Posturi si subiecte "la gramada".   Dec 10 2005, 11:19 PM
invisible   Re: Sexul oral   Dec 10 2005, 11:44 PM
blondina   Re: Sexul oral   Dec 10 2005, 11:47 PM
AdelaTm   May 21 2008, 10:25 AM
Maàt   Cititi topiculMay 21 2008, 10:52 AM
mirunaradu   Jun 12 2008, 09:07 AM
scorpirescu  
E inchis topicul asta? Nu mai pot comenta? Vroiam ...   Jul 7 2008, 07:57 PM
dr_wise   Bre scorpi, amu chiar ma facusi invidioasa! :a...   Jul 7 2008, 08:04 PM
scorpirescu   Imaginati-va asa: colega de biuro, 1,55 m inaltime...   Jul 7 2008, 08:55 PM
sweet_girl   Moldoveanca? Si ce cauti in Ardeal? :lol: Ordin de...   Jul 7 2008, 11:20 PM
Pink Lemonade   Eu am fost! :lol: Sa iau catuse pentru un bai...   Jul 8 2008, 12:05 AM
scorpirescu   Si eu am fost!! :D Tot sa cumparam un cado...   Jul 8 2008, 12:35 PM
sweet_girl   Aug 29 2008, 09:11 PM
Maàt   Subscriu. Iar daca mutulina o face in continuare p...   Aug 29 2008, 09:16 PM
mutulina   Salutare fetelor! as vrea pana vine prietenul ...   Aug 29 2008, 09:21 PM
andilik19   Aug 31 2008, 11:08 AM
Maàt   Gasesti informatia la Aug 31 2008, 11:21 AM
Maàt   omule, e ditamai topcul numit cum trebuie oare ...   Sep 1 2008, 11:18 AM
Albert   Buna ziua.Am si eu o problema mare si as fi foarte...   Sep 1 2008, 11:40 AM
Maàt   <...   Sep 1 2008, 11:56 AM
laurame   IMI CER SCUZE CA AM SCRIS ATAT DE MULT DAR AM VRUT...   Sep 2 2008, 11:02 AM
Maàt   NOAPTE BUNA! Posteaza unde trebuie daca vrei s...   Sep 2 2008, 12:14 PM
Maàt   Bleeding Love, femeie, casca ochii unde postezi ca...   Sep 5 2008, 12:22 PM
ROSANNA   Sep 5 2008, 02:24 PM
ancutza  
va spun eu ce am descoperit nou... nu o sa va vina...   Sep 5 2008, 06:44 PM
Maàt   Ce sa ne facem cu cei care nu se obosesc sa citeas...   Sep 14 2008, 10:23 PM
Maàt   Mihaela, aici se vorbeste LIMBA ROMANA. Iar daca t...   Oct 7 2008, 07:08 PM
myhaella   [quote name='Maàt' date='Oct 7 2008, 0...   Oct 7 2008, 08:22 PM
Maàt   De ce nu poti folosi privatul? Ca asa vreau eu. :l...   Oct 7 2008, 08:43 PM
Viorea   crezi ca acum suna multumitor,am fost cat de cat p...   Nov 2 2008, 06:00 PM
kalua   Gata, te-ai straduit destul, Vioreao. 30 zile ban,...   Nov 2 2008, 06:06 PM
Maàt   Ori m-am timpit eu, ori Viorea nu intelege romanes...   Nov 2 2008, 06:21 PM
angy03   Dofto Eu am facut o singura data calamar L-am fier...   Nov 12 2008, 10:56 PM
angy03   continuare: deci toate le amestec bine cu mixerul ...   Nov 12 2008, 11:05 PM
Maàt   <...   Nov 12 2008, 11:06 PM
angy03   nu inteleg Kalua credeam ca ma bati.... ce faci ??...   Nov 12 2008, 11:06 PM
Maàt   <...   Nov 12 2008, 11:15 PM

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 05:14 PM