![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt curioasa in legatura cu brackets-urile. Stiu ca se pot pune la orice varsta. Ma intereseaza in schimb cam cat trebuie purtate? E in functie de cat de strambi sunt dintii? Am auzit ca ar exista ceva brackets-uri care se pun in interior, deci nu se vad. E adevarat ? Si cum e cu brackets-urile acelea mobile? Pe care le porti doar noaptea de exemplu. Alea dau rezultate?
Mersi anticipat pentru orice raspuns. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 10-September 08 Member No.: 4,686 ![]() |
locuiesc in germania, unde aparatele dentare se intalnesc foarte des, mai ales la adolescenti..
la 14 ani am primit si eu unul fix, deci unul cu brackets de metal..l-am purtat 4 ani de zile si am avut parte de niste chinuri ingrozitoare (nu vreau sa speriu pe nimeni, depinde de om si de dantura)...sarma fixata peste brackets ma taia, si mi-au ramas niste cicatrici urate pe interiorul buzei si a obrajilor care se pot indeparta doar prin operatii estetice, nu puteam manca foarte multe legume etc. doar in forma maruntita, si dupa vizita lunara la dentist(care imi stramtora sarmulitele) aveam niste dureri de cap insuportabile, ce inseamna ca 7 zile din luna luam ibuprofen (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...multumesc lui dumnezeu ca nu mi-au ramas pete pe dinti ca altora.acum am dintii drepti(dar dantura de superstar tot nu e) si am ajuns la concluzia ca nu a meritat(desi tratamentul a fost gratuit, pt ca aici e platit de asigurarea medicala). sper sa aveti rezultate mai bune daca luati aceasta decizie!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:45 PM |
|