![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,698 ![]() |
Deci...dupa un esec care a durat 1 an jumate am vrut sa scap de durere nemaiputand sa o refulez,ca atare dupa 5 luni am intrat intr-o relatie desi...oarecum impotriva vointei mele,adica lucrurile m-au luat cam prin surprindere pt ca se petreceau prea repede.Acum e...ok cand sunt cu el e o MARE atractie intre noi,ma simt bine langa el,cateodata chiar mi-e dor de el desi ne vedem zilnic.Problema e ca "cica" ma iubeste si...vrea sa se insoare cu mine (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) iar eu nu stiu nici ce sa fac ,nici ce simt nici....nimic.am 26 de ani si ma gandesc ca ar fi timpul,iar tipul e foarte ok dar...pe mine inca ma doare acel esec (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) inca exista in mintea mea si inca ma doare si incepe sa-mi vina in minte tot ce era frumos pentru ca pana acum am facut eforturi uriase sa nu ma gandesc deloc sau sa ma gandesc la ce nu a fost frumos,sa pot uita,sau poate am vrut sa-l urasc dar...
Ok,am deviat destul "2 be or not 2 be?"exista tot ce trebuie mai putin feeling din partea mea This post has been edited by herminairina: Sep 12 2008, 12:29 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hermina, daca astepti sa ajung fat-frumos la tine, risti sa ajungi fata batrina (aka singura in viata). Nici oricine, insa uneori trebuie sa ne aducem aminte ca perfect e doar Dumnezeu,
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:48 PM |
|