IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Atractia sexuala versus dragoste adevarata
herminairina
post Sep 12 2008, 12:24 AM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,698

Deci...dupa un esec care a durat 1 an jumate am vrut sa scap de durere nemaiputand sa o refulez,ca atare dupa 5 luni am intrat intr-o relatie desi...oarecum impotriva vointei mele,adica lucrurile m-au luat cam prin surprindere pt ca se petreceau prea repede.Acum e...ok cand sunt cu el e o MARE atractie intre noi,ma simt bine langa el,cateodata chiar mi-e dor de el desi ne vedem zilnic.Problema e ca "cica" ma iubeste si...vrea sa se insoare cu mine (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) iar eu nu stiu nici ce sa fac ,nici ce simt nici....nimic.am 26 de ani si ma gandesc ca ar fi timpul,iar tipul e foarte ok dar...pe mine inca ma doare acel esec (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) inca exista in mintea mea si inca ma doare si incepe sa-mi vina in minte tot ce era frumos pentru ca pana acum am facut eforturi uriase sa nu ma gandesc deloc sau sa ma gandesc la ce nu a fost frumos,sa pot uita,sau poate am vrut sa-l urasc dar...
Ok,am deviat destul "2 be or not 2 be?"exista tot ce trebuie mai putin feeling din partea mea

This post has been edited by herminairina: Sep 12 2008, 12:29 AM
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
chintesenta_raul...
post Sep 15 2008, 12:12 PM
Post #2

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

asta e riscul pe care ti-l asumi aruncandu-te in bratele cuiva imediat dupa o deceptie, fara sa treci prin perioada de "doliu". nu e vina ta (toate incercam sa ne fie bine si in primul rand ne gandim la binele de moment), nu e nici vina lui, pur si simplu nu poti sa comanzi lucrurile astea. daca simti ca lucrurile iau o turnura mult prea serioasa pentru ce iti doresti tu acum, poate n-ar fi rau sa discuti cu el. mai mult ca sigur nu o sa ii placa ce aude, dar e mai fair asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
herminairina   Atractia sexuala versus dragoste adevarata   Sep 12 2008, 12:24 AM
Neith   Acum... Nu stiu altii cum sunt, dar mie mi se pare...   Sep 12 2008, 01:00 AM
Cleo   Trecutul nu se mai schimba. Gata. Ala e. Am facut ...   Sep 12 2008, 02:45 AM
herminairina   mda...la aia ma gandeam si eu cleo dar...oricum e ...   Sep 14 2008, 08:27 PM
Maàt   Hermina, daca astepti sa ajung fat-frumos la tine,...   Sep 14 2008, 11:33 PM
chintesenta_raului   asta e riscul pe care ti-l asumi aruncandu-te in b...   Sep 15 2008, 12:12 PM
lidi   Si eu am avut parte de o deceptie si am suferit en...   Sep 18 2008, 12:24 AM
herminairina   fat-frumos stiu ca nu o sa vina si cu atat mai put...   Sep 18 2008, 04:44 PM
sweet_girl  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 11:53 PM