![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am deschis topicul asta ca nu cumva, din intamplare, sa citeasca cele care inca n-au vazut filmul ce se intampla in film.
Anjelu' spunea ca a socat-o finalul. De ce, bre? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tananaaaa, am aflat ca faza cu licitatia de la care Samantha s-a pricopsit cu inelul vietii e inspirata din real life. Ellen Barkin, dupa ce-a divortat de fostul (sefu' Revlonului) in 2006, s-a despartit si de toate cadourile de la el printr-o licitatie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ia uite ce-mi scapase mie topicul de fata...
Mie per ansamblu mi-a placut. Prietenie de-asta exista for real, Pesca. Ca-i una sau 4, sentimetul e acelasi si da, este super! Toata intamplarea Mirandei este rupta din realitate, sunt destui tipi care se confeseaza- mai ales ca Steve saracu a tot incercat sa faca ceva pentru relatie si o iubea sincer si sunt destule femei care se "pierd" intre job copil alergatura si uita de ele si de relatie cu partenerul. Cea mai mare dezamagire a mea vine din faptul ca Miranda in real life, dupa ce a facut 2 copii a divortat si si-a descoperit adevarata orientare sexuala devenind lezbiana... A luptat (nu stiu daca e cleared sau nu) cu un cancer de san.... Samantha a umblat in realitate cu un Chef (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pe care l-a agatat in Toronto la un restaurant si l-a convins sa se mute cu ea in US. Nu mai tin minte cat a durat toata povestea dar am inteles ca ideea cu din serial de-acolo a fost .... Charlotte e o mortala in naivitatea si simplitatea ei este extrem de ambitioasa |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cea mai mare dezamagire a mea vine din faptul ca Miranda in real life, dupa ce a facut 2 copii a divortat si si-a descoperit adevarata orientare sexuala devenind lezbiana... A luptat (nu stiu daca e cleared sau nu) cu un cancer de san.... Da, Bulina, nici eu nu prea inteleg cum si-a gasit descoperit ea 'the inner lesbian' dupa ce a fost maritata, facut copii, etc. Ai vazut ce 'deosebita' e partenera ei actuala? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Pe bune, cum e aia sa devii lesbiana, daca iti alegi ca partenera o tipa care arata ca un barbat? Nu ii mai plac barbatii, dar ii plac femeile masculine... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:32 AM |
|