![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu cum s a intamplat dar nu mai pot vedea nimic pe youtube , uitati ce mi apare cand vreau sa vad un videoclip : Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.
va rog daca stiti ce as putea face , am instalat noul adobe dar apare acelas mesaj (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) This post has been edited by LostWhispers: Sep 13 2008, 08:35 PM |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
adobe air e pentru arhivare
incearca sa il stergi. Si eu il am si vad ca imi face probleme cand incerc sa instalez Flash Player 9. Cu toate astea mie imi merge youtube (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ia executabilul de Flash 9 pt instalare, asigura-te ca ai dezinstalat versiunile vechi de Flash, inchide toate ferestrele ce le ai deschise inclusiv Messengerul si apoi instaleaza. Dimensiunea oricum nu iti apare in Program Files la unele programe, deci nu cred ca asta e baiul. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
gata l am facut , sunt mandra de mine , l am luat de la cineva, ca de pe net nu vroia sa mearga nici de al naibii (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 11:26 PM |
|