![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Orice trusa trebuie sa contina minim cateva pensule indispensabile unui machiaj perfect:
- pensula pentru pudra (pentru aplicarea pudrei pulbere sau compacte) - pensula pentru fard de obraz - pensula pentru aplicarea fardului de pleoape (pentru aplicarea fardului compact sau pulbere pe pleoapa) Citeste: Pensulele pentru machiaj |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Am auzit de site la recomandarile altora. Prima data mi-am luat-o pe asta http://www.coastalscents.com/cfwebstore/in...brush-large.cfm , si e impecabila, nu am absolut nimic sa-i reprosez. O folosesc aproape zilnic deoarece folosesc pudra mineralizata in locul pudrei normale si aplicata cu acest gen de pensula arata f bine. E compacta pudra, nu pulbere, cea pulbere se aplica cu un kabuki
Eu am o tona de pensula si in afara celor de la Mac asta pare cea mai rezistenta. Eu sunt f multumita. Daca ai timp o sa vezi ca la fiecare pensula sunt review-ri. Sunt ieftine pentru ca sunt no name si pentru ca in Us oricum etotul mai ieftin decat in Romania(vorbesc f serios) Pensulele care folosesc produse cremoase e recomandat sa fie curatate dupa fiecare aplicare. Un truc , pune putin ulei de masline pe un servetel si sterge pensula de buze sau anticearcan cu acel servetel se vor curata impecabil, iti ia un minut si ai pensula curata zilnic, fiind din fibre sintetice se usuca imediat. Cea mai importanta caliate a unei pensule e sa ramana in forma in care a fost desenata sa ramana (in ceva retractabil cu exceptia celor de buze care sunt suficient de subtiri, e putin probabil sa ramana) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 06:24 AM |
|