![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am observat ca tot discutam pe la diverse topicuri despre ele insa nu le-am rezervat nici un loc aparte. Asadar, aici e locul mazgaliciurilor cu care ne conturam ochii artistic.
Eu folosesc diverse marci si culori, in functie de zona ochiului care vine conturata sau potentata. De regula Helena Rubinstein, kholstyler- black. Astazi am descoperit un stylo-yeux foarte bun, si anume Chanel waterproof in nuanta expresso, care mi se pare natural la tendintele blondine ale tenului si parului meu. Sisley folosesc dermatograf khol alb pt interiorul pleoapei si nuanta pruna pt contur. Culoare frumoasa mi-am luat de la JA-DE, un verde smarald, insa nu pot sa-l laud la rezistenta deloc sau calitatea pigmentului. Mai am ceva minunatii make up forever, auriu si brotaciu, sunt chiar waterproof, insa sunt niste nuante mai greu de purtat. Voi dati importanta creioanelor sau folositi numai fard? Cu ce va laudati? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Pentru sprancene: incercati un fard o nuanta mai deschis decat sprancenele,deasupra un mascara transparent sau ceara de sprancene, le tine in forma care o doresti si mascheaza pudra fardului. personal consider ca creionul le face prea pronuntate
creioane folosesc de toate: khol prefer rimmel ( sunt moi, isi fac bine datoria, trebuie ascutite des, nu vad de ce as plati mai mult ptr ele metalice :Revlon high dimmension rezistente la transfer Mac, revlon, make up for ever si inca o multime de creioane , nici nu stiu toate firmele, eu le testez cand imi sosesc coletele si imi opresc din toate sa pot vorbi despre ele. Imi trebuei o viata sa le folosesc pe toate o mare dezamagire la creioane estee lauder nu am nimerit un tus bun acum , revlon e urm la testat dupa foarte multe laude auzite Momentan folosesc zilnic gelurile -creme de liniat de la MAC si L`oreal HIP La creioane retractabile e ok daca nu vrei o linie mai subtire, o linie de grosimea potrivita poate face sau strica un machiaj. cu cat vrei linia mai subtire cu atat mai bine trebuie ascutit creionul Dupa ce e proaspat ascutit, nu-l punde direct pe ochi, trage o line scurta pe mana si pe urma la ochi( e posibil sa zgaraie) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 09:09 PM |
|