![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am observat ca tot discutam pe la diverse topicuri despre ele insa nu le-am rezervat nici un loc aparte. Asadar, aici e locul mazgaliciurilor cu care ne conturam ochii artistic.
Eu folosesc diverse marci si culori, in functie de zona ochiului care vine conturata sau potentata. De regula Helena Rubinstein, kholstyler- black. Astazi am descoperit un stylo-yeux foarte bun, si anume Chanel waterproof in nuanta expresso, care mi se pare natural la tendintele blondine ale tenului si parului meu. Sisley folosesc dermatograf khol alb pt interiorul pleoapei si nuanta pruna pt contur. Culoare frumoasa mi-am luat de la JA-DE, un verde smarald, insa nu pot sa-l laud la rezistenta deloc sau calitatea pigmentului. Mai am ceva minunatii make up forever, auriu si brotaciu, sunt chiar waterproof, insa sunt niste nuante mai greu de purtat. Voi dati importanta creioanelor sau folositi numai fard? Cu ce va laudati? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Mi-am luat creioanele la rand ca nu vroiam sa fac vreo gafa
khol- au mina moale , usor de omogenizat( pe cele din Germania scria powderliner) f bune ptr smokey eye, mare atentie cine are ten uleios ca emigreaza eyeliner sau eyepencil - sunt cele normale, nu au mina moale,marea majoritate( dermatografele clasice) waterproof- cele rezistente la apa recomandate in interiorul ochiului si nu numai si cele retractabile care majoritatea au propria ascutitoare in celalalt capat, varianta moderna a eyelinerului Sa inteleg ca pentru faptul ca viata mea e strans legata de domeniul cosmeticelor nu am voie sa vorbesc despre asta pentru ca imi fac reclama daca vorbesc despre mine? ( era acelasi lucru daca eram doctor si cineva intreba ceva legat de santatea si ii raspundeam spunand ca e o parere a unui cadru medical sau orice alta meserie?)Deci nu ar trebui sa spun ca imi doresc sa ma fac make-up artist( ptr ca as putea sa imi gasesc cliente) desi nu am probleme in acest sens, sotul fiind producator muzical pot lucra in videoclipuri, totul depinde doar de mine( si nu, nu ii fac reclama studioului, are suficienti clienti si aspiranti) Nu mi-am dat numele real, nu mi-am dat adresa de mail, nu ma interseaza sa ma intalnesc cu diverse persoane doar pentru ca ar putea fi interesate. Nu am spus nimanui ca aduc Mac desi toata lumea spunea ca vrea Mac, am dat cele mai ieftine site-uri pe care le stiam ca fac shipping international in speranta ca cineva economiseste ca plateste intre 2-8 $/pensula in loc de 30-40$ cat e aici, la fel si cu pigmentii, site-uri de incredere de unde am mai comnadat si nu am fost dezamagita. Am multe de impartasit din pasiunea mea ptr lumea make-up -ului care dureaza de ani de zile Credeam ca aici e un loc unde pot vorbi lejer despre cosmetice si machiaje , intr-o comunitate romaneasca, ma bucuram sa vad aceasta deschidere si aici, in cele de afara frecventez destul, traficul nu e nici pe departe la fel de mare dar tptusi ma bucuram sa intalnesc si in Romania fete-femei interesate de acest domeniu si dornice sa stie cat mai multe despre calitatea cosmeticelor( uneori firma nu merita bani ceruti) si a unui machiaj reusit A si inca ceva, chestia ca poti sa iti faci " reclama" e specific romaneasca , afara oameni sunt indemnati sa-si faca reclama fara retineri, bazandu-se pe selectivitatea membrilor de a discerne intre "reclame" , mentionand ca site-ul nu isi asuma nici o responsabilitate ptr cele prezentate |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 08:11 PM |
|