IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Ce farduri stau dosite si nefolosite?
romi79_2008
post Sep 18 2008, 09:44 AM
Post #1

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

Mentionam ca am o gramada de farduri si bineinteles ca mi-e imposibil sa le folosesc pe toate si totusi multe stau acolo , parca nu imi sa le arunc
Creioanele, mare parte ptr ca folosesc gelurile crema de liniat ochi cu o pensula, singurul care-l folosesc e MAC engraved ptr waterline
Creioanele de buze- avand buzele puternic conturate si voluminoase , etapa asta o cam sar
Pudrele de cand am descoperit ca pot folosi pudra mineralizata compacta cu mai mult succes
Tusurile
Creioanele de ochi colorate- am de gand sa le scot in fata
Blushurile crema , vine acusi iarna si sper sa le folosesc mai des
Paleta Mac roz-mov niciodata nu ma intind spre ea
La voi ce sta neatins?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
romi79_2008
post Sep 18 2008, 10:34 AM
Post #2

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

Frost pai ai putea sa-l folosesti ptr highlight, sub sprancene, , peste fardul de obraz ptr luminozitate sau deasupra lui ptr a lumina pometii, pe partile cele mai inalte ale fetei, unde cade lumina, in mod special seara, sau ca o beauty powder cand porti ceva decoltat.
Sau intr-un gloss transparent sau oja, ce zici ?

+Quote Post
LostWhispers
post Sep 18 2008, 10:48 AM
Post #3

Musafir

Asa il si folosesc sub sprancene (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) in gloss nu mi place, mai bine ma prind cele apoase fara sclipici , daca ai putea sa mi recomanzi de la mac fara sidef asa nu mi dau seama din imaginile de calc si de mult timp ma tenteaza un gloss de la ei.

iar pe pometi nu indraznesc pt ca habar n am sa l folosesc si as arata caraghios (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

Posts in this topic
romi79_2008   Ce farduri stau dosite si nefolosite?   Sep 18 2008, 09:44 AM
LostWhispers   in special fondul de ten, ma fac f rar doar la oca...   Sep 18 2008, 09:53 AM
romi79_2008   Ce nuanta e pigmentul? Inseamna ca ai un ten frumo...   Sep 18 2008, 10:14 AM
LostWhispers   pigmentul e frost. nu pot sa zic ca e frumos cosu...   Sep 18 2008, 10:23 AM
romi79_2008   Frost pai ai putea sa-l folosesti ptr highlight, s...   Sep 18 2008, 10:34 AM
LostWhispers   Asa il si folosesc sub sprancene :) in gloss nu mi...   Sep 18 2008, 10:48 AM
romi79_2008  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th June 2025 - 05:00 PM