![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Mentionam ca am o gramada de farduri si bineinteles ca mi-e imposibil sa le folosesc pe toate si totusi multe stau acolo , parca nu imi sa le arunc
Creioanele, mare parte ptr ca folosesc gelurile crema de liniat ochi cu o pensula, singurul care-l folosesc e MAC engraved ptr waterline Creioanele de buze- avand buzele puternic conturate si voluminoase , etapa asta o cam sar Pudrele de cand am descoperit ca pot folosi pudra mineralizata compacta cu mai mult succes Tusurile Creioanele de ochi colorate- am de gand sa le scot in fata Blushurile crema , vine acusi iarna si sper sa le folosesc mai des Paleta Mac roz-mov niciodata nu ma intind spre ea La voi ce sta neatins? |
|
|
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am o lista-ntreaga de farduri ce stau nefolosite de multa vreme, dar deocamdata nu-s expirate: Artdeco, Cover Girl, Revlon, Bourgeois etc. Creioane contur la fel pe maro si negru de la Artdeco. Mai nou am lasat deoparte si fdt. Ma dau cu fard direct pe pielea curata, proaspat cremuita. Mi se pare totusi ca blushul parca nu se intinde si nu se vede asa de bine, ca peste fdt. La anticearcan nu renunt, chiar pleaca o colega saptamana viitoare si trebuie sa-mi mai iau un tub de TE de la YSL.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 07:09 AM |
|