![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Mentionam ca am o gramada de farduri si bineinteles ca mi-e imposibil sa le folosesc pe toate si totusi multe stau acolo , parca nu imi sa le arunc
Creioanele, mare parte ptr ca folosesc gelurile crema de liniat ochi cu o pensula, singurul care-l folosesc e MAC engraved ptr waterline Creioanele de buze- avand buzele puternic conturate si voluminoase , etapa asta o cam sar Pudrele de cand am descoperit ca pot folosi pudra mineralizata compacta cu mai mult succes Tusurile Creioanele de ochi colorate- am de gand sa le scot in fata Blushurile crema , vine acusi iarna si sper sa le folosesc mai des Paleta Mac roz-mov niciodata nu ma intind spre ea La voi ce sta neatins? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
La mirese de obicei le combin si astfel iese un machiaj semi-profi ca sa arate bine si cu ochiul liber dar si in poze. De altfel trebuie sa se simta bine cu machiajul pe fata chiar daca e obisnuita in viata de zi cu zi fara acesta. Luna viitoare imi intra mai multi banuti si imi voi mai lua niste Make Up For Ever si MAC (pigmenti in special asa ca voi face un drum la Budapesta in luna decembrie). Eu sunt fan Make Up For Ever. Nu le-am avut in trusa pana de curand dar imi plac de mor alaturi de E.Funkhouser (au nuante de sezon foarte frumoase adaptabile tuturor cu pigmenti foarte puternici). La mirese combin 2 fonduri de ten printre care unul Artistry. Depinde mult si de fata pe care o am in fata. Ti-am zis ca sunt foarte precauta cu lookul lor deoarece fiecare vrea altceva. Eu oricum nu sunt de acord cu lookul clasic al mireselor dar ce pot face daca a mea clienta vrea ceva anume si nu se lasa? Adaptez ce vrea ea la ce am eu in minte si astfel suntem amandoua multumite si combin Artistry (paleta clasica) cu ceva Make Up For Ever pentru efect.
La fetite de liceu care au banchetul de absolvire nu pun prea mult accent pe fondul de ten si pe acoperire foarte mare. In fond o mica problema a tenului lor tanar trece neobservata cand restul este proaspat. Nu vreau sa le imbatranesc fara rost. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 09:05 PM |
|