IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Ce farduri stau dosite si nefolosite?
romi79_2008
post Sep 18 2008, 09:44 AM
Post #1

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

Mentionam ca am o gramada de farduri si bineinteles ca mi-e imposibil sa le folosesc pe toate si totusi multe stau acolo , parca nu imi sa le arunc
Creioanele, mare parte ptr ca folosesc gelurile crema de liniat ochi cu o pensula, singurul care-l folosesc e MAC engraved ptr waterline
Creioanele de buze- avand buzele puternic conturate si voluminoase , etapa asta o cam sar
Pudrele de cand am descoperit ca pot folosi pudra mineralizata compacta cu mai mult succes
Tusurile
Creioanele de ochi colorate- am de gand sa le scot in fata
Blushurile crema , vine acusi iarna si sper sa le folosesc mai des
Paleta Mac roz-mov niciodata nu ma intind spre ea
La voi ce sta neatins?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Bia
post Sep 18 2008, 04:17 PM
Post #2

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

La mirese de obicei le combin si astfel iese un machiaj semi-profi ca sa arate bine si cu ochiul liber dar si in poze. De altfel trebuie sa se simta bine cu machiajul pe fata chiar daca e obisnuita in viata de zi cu zi fara acesta. Luna viitoare imi intra mai multi banuti si imi voi mai lua niste Make Up For Ever si MAC (pigmenti in special asa ca voi face un drum la Budapesta in luna decembrie). Eu sunt fan Make Up For Ever. Nu le-am avut in trusa pana de curand dar imi plac de mor alaturi de E.Funkhouser (au nuante de sezon foarte frumoase adaptabile tuturor cu pigmenti foarte puternici). La mirese combin 2 fonduri de ten printre care unul Artistry. Depinde mult si de fata pe care o am in fata. Ti-am zis ca sunt foarte precauta cu lookul lor deoarece fiecare vrea altceva. Eu oricum nu sunt de acord cu lookul clasic al mireselor dar ce pot face daca a mea clienta vrea ceva anume si nu se lasa? Adaptez ce vrea ea la ce am eu in minte si astfel suntem amandoua multumite si combin Artistry (paleta clasica) cu ceva Make Up For Ever pentru efect.

La fetite de liceu care au banchetul de absolvire nu pun prea mult accent pe fondul de ten si pe acoperire foarte mare. In fond o mica problema a tenului lor tanar trece neobservata cand restul este proaspat. Nu vreau sa le imbatranesc fara rost.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
romi79_2008   Ce farduri stau dosite si nefolosite?   Sep 18 2008, 09:44 AM
LostWhispers   in special fondul de ten, ma fac f rar doar la oca...   Sep 18 2008, 09:53 AM
romi79_2008   Ce nuanta e pigmentul? Inseamna ca ai un ten frumo...   Sep 18 2008, 10:14 AM
LostWhispers   pigmentul e frost. nu pot sa zic ca e frumos cosu...   Sep 18 2008, 10:23 AM
romi79_2008   Frost pai ai putea sa-l folosesti ptr highlight, s...   Sep 18 2008, 10:34 AM
LostWhispers   Asa il si folosesc sub sprancene :) in gloss nu mi...   Sep 18 2008, 10:48 AM
romi79_2008  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 09:05 PM