![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Pentru ca sunteti multe iubitoare de pisici pe aici, vin si eu sa va intreb ceva, poate va pricepeti mai bine decat mine.
Am o nebuna de matza, pe care o iubesc de mor. Numai ca matza mea s-a gandit ca ar fi momentul sa intre in calduri, taman acum in toiul iernii. Mi se parea mie ca se comporta ciudat ieri dimineata, ca prea era dragastoasa. Aseara cand am ajuns, mi-a fost clar si motivul. Miorlaia si se uita la mine cu o privire din aia disperata de parca zicea "Do something!!!" si io tot incercam sa-i explic ca n-am ce sa-i fac. :D A avut 1 an in decembrie, a mai dat ea semne si in vara da nu chiar asa. Mai demult am intrebat un veterinar (da nu's cat se pricepea ala) si mi-a zis ca singura solutie e sa-i dau niste pastile gen anticonceptionale si tot va intra in calduri o data la nu stiu cate luni, cand se termina seria de pastile... Voi stiti mai multe amanunte despre acest subiect? :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 From: Craiova Member No.: 68 ![]() |
Albinuza, sincer, ma ingrozeste gandul sa trec iar printr-o interventie :'( Cred ca ne-a fost mai greu noua, cei din casa decat catelusei dar...Mie mi-a fost cel mai frica de anstezie, si apoi de o infectie, si operatia a fost superficiala. Nici nu vreau sa magandesc ce frica mi-ar fi la o operatie mai "adanca" :P !
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 12:02 AM |
|