![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fiica-mea a scris la o lucrare de control la engleza ca-si spala mainile cu "water and soup". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 2-September 08 Member No.: 4,615 ![]() |
Mi-a facut mare placere sa citesc topicul asta...
Si mi-am amintit si eu de cateva cuvinte pe care le stalceam... Spre exemplu imi placeau foarte mult rosiile si pepenele verde, iar in momentul in care vedeam ca mama pregatea ceva cu una din astea incepeam plina de entuziasm :"osioaie, osioaie" sau :"aoleu, pepele!!" in loc de "rosioare, rosioare" sau " aoleu(chiar nu stiu de ce ma vaitam cand il vedeam, ca imi placea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...) pepene!!". In loc de papucei ziceam "pepei", matusii mele pe care o cheama Mihaela i-am zis si asa i-a ramas numele "Maela" (acum toata familia ii zice asa). Imi placea sa ma plimb cu liftul si chiar sa plimb si pe altii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si ziceam ca sunt "liftirista". Catelul era "catoi", pisica era "fifica", fustita era "pistita"... Intr-o zi au realizat ai mei ca mai tot ce le ziceam eu era cat de cat rimat...si mi-au zis intr-o zi ca sunt poeta. Atat mi-a trebuit, ca dupa cateva zile, plina de mandrie i-am rugat sa-mi asculte poezia compusa care suna cam asa :"Cand e ploaie si ninsoare/ Eu ma dau pe razatoare". (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Pai ce sa fac, daca n-am gasit alta rima??? Tin sa precizez ca toate astea s-au intamplat cam pana pe la 4 ani. Apoi m-am mai luminat... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 09:51 AM |
|