![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,698 ![]() |
nici un sentiment din toate cate exista nu iti da mai multa putere decat ura.e un sentiment foare bun daca stii sa-l canalizezi acolo unde e nevoie de el.de ce atunci cand esti furios te doare mai putin sau deloc?de ce cand vrei sa-ti scoti pe cineva din minte sau inima e mai usor daca esti furios pe acea pers si o urasti?plansul e semn de slabiciune si poate ati avut si voi momente in care ati plans de ,efectiv,parca vi s-au "golit bateriile",dar ura ne face puternici.plansul e bun doar atunci cand e prea mare incarcatura de frustrari si mai trebuie facut loc:) dar cu simt.
sa nu spuneti ca iubirea poate face mai mult pt ca e total gresit,cel putin asa gandesc eu,iubirea de fapt ne transforma in niste plante,ne distruge,nu mai avem personalitatea noastra in stare pura... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) acum stiu ca vor curge cantrazicerile dar incercati sa vedeti putin dincolo de ceea ce pare la prima vedere This post has been edited by Maàt: Sep 23 2008, 04:17 PM
Reason for edit: greseli de ortografie ELEMENTARA; indicativ prezent pers II SG: STII, donsoara, nu STI
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
bulina are perfecta dreptate, eu as desfiinta chiar daca as putea expresia "sunt nervos pe cineva", pentru ca nu e tocmai 100% corecta. Cand esti nervos pe cineva esti de fapt nervos pe tine, pe sentimentul care acel "cineva" are puterea de a-l crea in tine, esti nervos pe propria neputinta de a nu avea acel sentiment.
Hermina a observat ea ceva totusi, dar nu le-a pus bine cap la cap. Cunosc foarte bine sentimentul de care vorbesti si acel sentiment intr-adevar te poate face sa muti muntii din loc, dar nu este ura acel sentiment, ci sentimentul ca "s-a umplut paharul". Uneori el vine dupa multe dezamagiri si dat cu fundul de pamant si daca esti genul care da vina pe altii pentru propriile esecuri atunci da, il poti confunda cu ura. Dar e mai degraba sentimentul ca nu mai ai nimic de pierdut, ca it's now or never si asta intr-adevar iti da multa forta si putere. E un sentiment pe care ar fi de dorit sa il avem mai des, dar de obicei il avem doar atunci cand simtim ca "mai rau de atat nu are ce sa se intample". |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 10:31 PM |
|