![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,698 ![]() |
Deci...dupa un esec care a durat 1 an jumate am vrut sa scap de durere nemaiputand sa o refulez,ca atare dupa 5 luni am intrat intr-o relatie desi...oarecum impotriva vointei mele,adica lucrurile m-au luat cam prin surprindere pt ca se petreceau prea repede.Acum e...ok cand sunt cu el e o MARE atractie intre noi,ma simt bine langa el,cateodata chiar mi-e dor de el desi ne vedem zilnic.Problema e ca "cica" ma iubeste si...vrea sa se insoare cu mine (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) iar eu nu stiu nici ce sa fac ,nici ce simt nici....nimic.am 26 de ani si ma gandesc ca ar fi timpul,iar tipul e foarte ok dar...pe mine inca ma doare acel esec (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) inca exista in mintea mea si inca ma doare si incepe sa-mi vina in minte tot ce era frumos pentru ca pana acum am facut eforturi uriase sa nu ma gandesc deloc sau sa ma gandesc la ce nu a fost frumos,sa pot uita,sau poate am vrut sa-l urasc dar...
Ok,am deviat destul "2 be or not 2 be?"exista tot ce trebuie mai putin feeling din partea mea This post has been edited by herminairina: Sep 12 2008, 12:29 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,698 ![]() |
fat-frumos stiu ca nu o sa vina si cu atat mai putin daca nu-l caut,perfect situ ca nu e nimeni.perioada de doliu as fi vrut sa mai dureze putin dar........se mai intampla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .ma gandesc pe o parte ca in timp lucrurile se pot schimba foarte mult pentru ca si in "trecut" a fost la fel,totul a inceput din plictiseala,dar pe alta parte ma gandesc daca voi ajunge cu timpul sa fiu nemultumita de ceea ce am si sa acumultez frustrari pe care nu le pot atribui altcuiva decat mie?nu pot sa spun k nu simt absolut nik pt el dar totusi e...mult prea putin pt ...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 12:06 AM |
|