![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Inafara de mancarea din comert ce sfaturi mai aveti in ceea ce priveste alimentatia pisicilor?
Eu imi aduc aminte ca am vazut la tv o doamna in varsta foarte bine care-i dadea pisicii ei batrane smantana lichida amestecata cu un ou (sau numai galbenusul) pentru o blana frumoasa si lucioasa. Pisica arata grozav, mai ales cand ma gandesc ca avea vreo 12-13 ani. Eu voi incerca sa-i pun un galbenus in niste lapte pentru pisici. Ce retete-minune stiti voi? Le mai faceti si voi de mancare? Ce? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Nu cred c-am apucat sa-ti spunem (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Speram sa te simti bine la noi.
Referitor la topic, elimina carnea de porc din alimentatia miorlaitei mustacioase. E foarte toxica de aceea nici nu exista nicaieri pe piata bobite sau mancare umeda cu porc. Asteptam poze cu ea la topicul cu pricina. Mia voiam sa zic ceva... legumele ajuta la digestie, prin urmare sunt si ele binevenite din cand in cand. Majoritatea producatorilor le introduc in compozitia boabelor, prin urmare problema e acoperita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:58 PM |
|