![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Inafara de mancarea din comert ce sfaturi mai aveti in ceea ce priveste alimentatia pisicilor?
Eu imi aduc aminte ca am vazut la tv o doamna in varsta foarte bine care-i dadea pisicii ei batrane smantana lichida amestecata cu un ou (sau numai galbenusul) pentru o blana frumoasa si lucioasa. Pisica arata grozav, mai ales cand ma gandesc ca avea vreo 12-13 ani. Eu voi incerca sa-i pun un galbenus in niste lapte pentru pisici. Ce retete-minune stiti voi? Le mai faceti si voi de mancare? Ce? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
chouette la sud stau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pisoiul alor mei manca mancare speciala insa de cate ori taia mama carne in bucatarie era si el prezent, cu niste priviri si miorlaituri. A trait 14 ani insa si-a pierdut dintii in ultimii 2-3 si cu mancarea aia dura era destul de greu. Pe vremea aia nu erau fel de fel de pateuri si alte minuni. Oricum a fost un pisoi sanatos si tare frumos cu toate ca s-au amestecat mancarurile |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:19 AM |
|