![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maine ma duc la control intrucat am un chist care ma tot sacaie in regiunea axilara, foarte aproape de san.
A mai avut cineva? Mi-ar (ne-ar) fi de folos experienta altora. Constat cu surprindere ca, desi il am de ceva ani, imi e relativ teama de controlul de maine.... |
|
|
![]() |
dusa |
![]()
|
Musafir ![]() |
Supozitoarele Carpicon sunt doar antiinflamatoare si NU regleaza hormonal organismul. Au efect cateva luni, te simti minunat, durerile iti dispar, dar, dupa cateva luni constati ca bati pasul pe loc, ca nu ti se mai intampla nimic.
Care este solutia ? Solutia vine din analiza problemei: chisturile ovariene provin (marea majoritate) din dezechilibrul hormonal, DAR acest dezechilibru (numit si HIPERESTROGENISM) apare din mai multe cauze: 1) exces estrogeni 2) exces xenoestrogeni (=disruptori endocrni) 3) deficit progesteron Tratamentul naturist (deci FARA OPERATIE) se face NUMAI DUPA un diagnostic al dezechilibrului hormonal. Va recomand un cabinet de medicina integrativa care sa va faca profilul hormonal, nutritional, metabolic etc si abia apoi sa treceti la tratamentul specific, pe cauze. Tratamentul integrativ este o combinatie de tratamente, din care as mentiona, in primul rand, terapia electrica, ca factor esential in restaurarea productiei proprii de hormoni si reducerea chisturilor. Aceasta terapie se completeaza cu dietoterapie, fitoterapie, terapie ortomoleculara etc - de la caz la caz, fiecare de ce are nevoie ! Chisturile pot si trebuie sa fie tratate prin metode naturale ! Ele semnaleaza existenta unui dezechilibru in organism. Corectand dezechilibrul se ajunge in mod natural la micsorarea chisturilor. Operatia NU rezolva dezechilibrul hormonal: dupa 1-2 ani apar din nou chisturi la ovare sau problema se "muta" la uter sau la sani, aparand uneori si riscul de malignizare ! Tratamentul cu hormoni sintetici (anti-conceptionale) este si el o "bomba" pt. organismul femeii: el nu are nici o valoare in cazul excesului hormonal datorat xenoestrogenilor - aici procedurile de detoxifiere sunt baza ! (si nu oricum, ci specific pe ecotoxina prezenta - de ex trebuie ELECTROCHELARE pt. eliminarea metale grele). Un chist de 7-8 cm se poate rezolva usor: ganditi-va ca un chist de 2 cm se poate elimina singur, la ciclu ! NU VA GRABITI CU OPERATIA ! Tratamentul sigur + solutie durabila = echilibrarea hormonala ! Cu totul altfel se pune problema la sindromul ovarelor polichistice, aici este mai greu de investigat si luptat, DAR trebuie LUPTAT pe toate fronturile, pt. ca aceasta boala are urmari foarte serioase o data cu inaintarea in varsta (ca sa nu mai vorbim de sansele de a avea copii !). This post has been edited by dusa: Sep 22 2008, 03:19 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 09:57 PM |
|