![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
Eu fac tot felul de mancaruri simplute pe care le personalizez ..Hai sa va zic din ele ... :D
Pui chinezesc cu legume Fasiutele de piept de pui se calesc in ulei incins ..Cand se rumenesc putin se dauga legumele bucatele : ciuperci , morcovi , vinete , ceapa verde ...Dupa calire se adauga sos de soia si condimente dupa gust . Orezul ( cu bob mare lunguiet ) se fierbe , se spala cu apa rece si se amesteca intr-o tigaie cu ou facut tip omleta . Apoi se prepara un sos chinezesc din : sos de soia , putin otet picant chinezesc , usturoi si putina menta . Juri ca-s facute la Templul soarelui .Pofta buna . TORTELLINI AL FORNO SE ia o punga de tortellini ( daca Mulino Bianco sunt scumpe ...luati MonteBanato !)si se fierb 8-10 minute . Intr-o tigaie se calesc impreuna : kaizer afumat , ciuperci , porumb, ardei gras .Se condimenteaza bine . Intr-un alt vas se pun 400g smantana si se amesteca 1-2 minute cu 200g cascaval ras . Totul ( pastele + sosul de smantana + amestecul din tigaie ) se pun intr-un vas de termorezistent cu o lingura de sos tomat si se dau la cuptor 15 minute . Ca la tratoria IL Calcio !Super bune ! |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru ca umbla zvonu prin targ cum ca e intimidant sa pui poze aici ca cica ar fi cateva fete care presteaza numai specialitati si mancarurile arata ca in revista, am zis sa pun si eu poza cu ce am gatit azi, sa mai scadem putin standardele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Paste cu piept de pui ? (super simplu de facut, consistent si yummy) 1 piept de pui paste penne 1 ardei gras rosii cubulete la conserva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) usturoi, oregano, patrunjel Am calit ardeiul in tigaie in putin ulei, apoi am pus pieptul de pui taiat cubulete mici si l-am lasat sa se rumeneasca doar putin. Separat am fiert pastele. Apoi am pus in tigaie peste pui rosiile din conserva, usturoiul maruntit si am mai lasat vreo 5 minute. Apoi am pus pastele fierte peste carne si am amestecat sa se patrunda asa cu sosul format. LA sfarsit oregano si patrunjel ... et voila (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 11:23 PM |
|