![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
Eu fac tot felul de mancaruri simplute pe care le personalizez ..Hai sa va zic din ele ... :D
Pui chinezesc cu legume Fasiutele de piept de pui se calesc in ulei incins ..Cand se rumenesc putin se dauga legumele bucatele : ciuperci , morcovi , vinete , ceapa verde ...Dupa calire se adauga sos de soia si condimente dupa gust . Orezul ( cu bob mare lunguiet ) se fierbe , se spala cu apa rece si se amesteca intr-o tigaie cu ou facut tip omleta . Apoi se prepara un sos chinezesc din : sos de soia , putin otet picant chinezesc , usturoi si putina menta . Juri ca-s facute la Templul soarelui .Pofta buna . TORTELLINI AL FORNO SE ia o punga de tortellini ( daca Mulino Bianco sunt scumpe ...luati MonteBanato !)si se fierb 8-10 minute . Intr-o tigaie se calesc impreuna : kaizer afumat , ciuperci , porumb, ardei gras .Se condimenteaza bine . Intr-un alt vas se pun 400g smantana si se amesteca 1-2 minute cu 200g cascaval ras . Totul ( pastele + sosul de smantana + amestecul din tigaie ) se pun intr-un vas de termorezistent cu o lingura de sos tomat si se dau la cuptor 15 minute . Ca la tratoria IL Calcio !Super bune ! |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Carne de pui in sos bechamel
Ingrediente: 600g carne de pui (piept sau pulpe partea de sus); 150g mozzarella; 200g costita afumata (bacon); 100g brie; sare; piper; unt, pezmet - se taie carnea fasii subtiri si se aseaza frumos intr-o tava unsa cu unt si presarata cu pezmet - al 2-lea strat este de bacon - al 3-lea asezam alternativ branza brie si cascaval - daca tava e mai mica va mai ramane de pus un strat de costita apoi iar branza apoi carnea de pui - eu am avut doar 3 straturi - se acopera cu sos bechamel, se presara cu putin pezmet si se da la cuptor 45-50 de minute Sos bechamel: 50g unt; 50g faina; 500ml lapte; sare; piper, nucsoara (optional) - intr-o craticioara topim untul, punem faina dintr-o data si amestecam repede sa nu se formeze cocoloase, adaugam laptele incet si amestecam incontinuu sa evitam formarea cocoloaselor. Adaugam sare, piper si nucsoara si amestecam pana se ingroasa sosul apoi tragem deoparte so pricedam ca mai sus este f simplu de facut si gustul e grozav. Se potriveste cu o salata. branza brie (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_2827.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_2837.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_2845.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 12:05 AM |
|