![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
Eu fac tot felul de mancaruri simplute pe care le personalizez ..Hai sa va zic din ele ... :D
Pui chinezesc cu legume Fasiutele de piept de pui se calesc in ulei incins ..Cand se rumenesc putin se dauga legumele bucatele : ciuperci , morcovi , vinete , ceapa verde ...Dupa calire se adauga sos de soia si condimente dupa gust . Orezul ( cu bob mare lunguiet ) se fierbe , se spala cu apa rece si se amesteca intr-o tigaie cu ou facut tip omleta . Apoi se prepara un sos chinezesc din : sos de soia , putin otet picant chinezesc , usturoi si putina menta . Juri ca-s facute la Templul soarelui .Pofta buna . TORTELLINI AL FORNO SE ia o punga de tortellini ( daca Mulino Bianco sunt scumpe ...luati MonteBanato !)si se fierb 8-10 minute . Intr-o tigaie se calesc impreuna : kaizer afumat , ciuperci , porumb, ardei gras .Se condimenteaza bine . Intr-un alt vas se pun 400g smantana si se amesteca 1-2 minute cu 200g cascaval ras . Totul ( pastele + sosul de smantana + amestecul din tigaie ) se pun intr-un vas de termorezistent cu o lingura de sos tomat si se dau la cuptor 15 minute . Ca la tratoria IL Calcio !Super bune ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Azi am facut ceva bun si rapid. Sa-i zicem: PESTE CU LEGUME LA CUPTOR
Am uns o tava maricica cu ulei, dupa care am asezat bucati(4) de file crap sarate si impanate cu usturoi, printre ele am pus 4 cartofi taiati putin mai mari ca pt. cartofii prajiti, 2 morcovi taiati bucati potrivite, 1 gogosar taiat bucati, 2 rosii taiate maricel le-am pus peste fiecare bucata de peste. Le-am bagat la cuptor vreo 20 min., dupa care am mestecat legumele in tava, le-am sarat si am turnat peste peste 150 ml vin alb. Dupa inca 30-40 min au fost gata. Inainte sa le scot din cuptor cu vreo 15 min am intors peste cu partea cu pielita in jos. Cartofii au iesit ceva intre cartofi fierti, copti sau prajiti, iar morcovii f. dulci. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 11:41 PM |
|