![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vesta,
Problema mea sta in felul urmator: de ceva vreme simt cu tarie ca nu sunt pe drumul pe care ar trebui sa fiu. Adica simt ca ce fac acum si unde ma aflu acum in viata e cu totul altceva decat unde ar trebui sa fiu si ce ar trebui sa fac. Se intelege oare ce zic? Si asta ma face foarte apatica, imi da niste stari imposibile, parca nu mai am nici un soi de energie. Si ma intreb eu daca astrele stiu oare ceva despre tinta spre care ar trebui sa ma indrept, pentru ca eu sincer habar n-am incotro sa o apuc. Data si locul nasterii: 11 Octombrie 1983 , Arad (ora 11.30 a.m aproximativ) Daca ajuta cu ceva, ca am vazut ca ai intrebat-o pe Szi...ziua de nastere mi-o serbez anul acesta aci in Timisoara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 117 Joined: 29-December 06 Member No.: 909 ![]() |
Tu ai Soarele īn Balanţă, Ascendentul şi Luna īn Săgetător. Cu cāt analizez mai mult astrogramele nativilor īn Balanţă, mă conving tot mai mult că echilibrul de care se vorbeşte, este numai la suprafaţă, īn interiorul lor ducāndu-se o luptă continuă pentru acesta. La tine, se simte foarte puternic şi influenţa zodiei Săgetător care aduce o dorinţă de libertate, de aventură, evidentă. Avīnd şi Luna īn casa I, a Personalităţii, şi conjunctă cu Neptun, instabilitatea emoţională creşte şi mai mult. Pe scurt, această combinaţie conferă ingeniozitate, capacitate de adaptare, spirit practic, inteligenţă, dar şi nehotărīre, lipsă de răbdare şi de perseverenţă.
Şi dacă vorbim de sensul acestei vieţi, ei bine, acesta arată căutarea unui partener cu care să poţi comunica la nivel mental, intelectual. Căsătoria sau o relaţie de cuplu vor reprezenta pentru tine un obiectiv de interes major, care poate aduce mari beneficii, īn măsura īn care vei şti să o trăieşti. Este posibil să ai multe conflicte cu alţii pānă īţi depăşeşti egocentrismul, barierele de comunicare. Prin comunicare, īn astrologie, se īnţelege mult mai mult decāt uşurinţa exprimării sau inteligenţă(cu Soarele şi Mercur īn Balanţă, nu duci lipsă de aşa ceva). Astfel comunicarea īnseamnă capacitatea de a transmite īn mod corect ceea ce simţi şi ceea ce vrei, de a īnţelege pe cel de alături, de a putea să priveşti şi din punctele de vedere ale altor oameni, diferiţi de tine. Nu este numai problema ta, dar la tine devine mai sensibilă deoarece capitolul afectiv este īn suferinţă, ca să spun aşa. Dar deja intru prea adānc īn problemă şi aici e nevoie de scris vreo 3-4 pagini. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 06:30 PM |
|