![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt nascuta pe 27 decembrie 1980 in jur de ora 11 AM, Galati.
As dori sa stiu (daca este posibil) ce fel va fi anul 2009 din punct de vedere astrologic pe plan profesional si afectiv . Daca va fi un an benefic, cu schimbari... ps: Daca se considera ca la intrebarea mea nu se poate raspunde imi cer scuze anticipat si rog sa fiu mutata la camera cu vechituri (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 117 Joined: 29-December 06 Member No.: 909 ![]() |
Din cāte văd eu, există īntr-adevăr o concentrare foarte intensă a ta pentru a te stabiliza, a-ţi asuma nişte responsabilităţi. 2008 este anul īn care Saturn intră īn casa căsătoriei şi el poate determina 2 lucruri, īn aspectele pe care le face cu alte planete din astrograma ta natală: fie rupe o relaţie care nu este de viitor, care nu e solidă, fie oficializează pe cea care este īntr-adevăr serioasă. Văd că domeniul comunicării, al anturajului este foarte activ. Īn acest an, īnţeleg că ai avut nişte dezamăgiri la capitolul prietenie feminină. Dacă nu īncă, te vei lămuri īn următoarele 2-3 luni. Este posibil să şi călătoreşti frecvent, poate stai īn alt oraş şi mergi săptămānal acasă, ca un fel de navetă. 2009 te forţează să faci şi nişte schimbări īn carieră. Dacă ele se vor materializa, este prematur acum să mă pronunţ. Horoscopul previzional se face īn preajma aniversării şi el arată tendinţele din toate domeniile vieţii, īn anul ce urmează şi ia īn considerare mai mult decāt tranzitele planetelor pe care doar m-am uitat acum.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 12:51 PM |
|