![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vesta,
Problema mea sta in felul urmator: de ceva vreme simt cu tarie ca nu sunt pe drumul pe care ar trebui sa fiu. Adica simt ca ce fac acum si unde ma aflu acum in viata e cu totul altceva decat unde ar trebui sa fiu si ce ar trebui sa fac. Se intelege oare ce zic? Si asta ma face foarte apatica, imi da niste stari imposibile, parca nu mai am nici un soi de energie. Si ma intreb eu daca astrele stiu oare ceva despre tinta spre care ar trebui sa ma indrept, pentru ca eu sincer habar n-am incotro sa o apuc. Data si locul nasterii: 11 Octombrie 1983 , Arad (ora 11.30 a.m aproximativ) Daca ajuta cu ceva, ca am vazut ca ai intrebat-o pe Szi...ziua de nastere mi-o serbez anul acesta aci in Timisoara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ptiii...la asta chiar nu ma asteptam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu simteam disconfortul si instabilitatea ca venind mai mult din punct de vedere al carierei. Asa cum fetele de pe aci stiu parerea mea deja, io nici nu prea cred in casatorie daramite sa accept asta ca fiind scopul meu in viata, imi este nu greu ci aproape imposibil.
La faza cu egocentrismul m-ai nimerit ce-i drept, am probleme majore in sensul asta, mai ales in relatiile cu sexul opus, dar sunt constienta de ele si I'm working on it. Mersi de interpretare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 117 Joined: 29-December 06 Member No.: 909 ![]() |
Ptiii...la asta chiar nu ma asteptam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu simteam disconfortul si instabilitatea ca venind mai mult din punct de vedere al carierei. Asa cum fetele de pe aci stiu parerea mea deja, io nici nu prea cred in casatorie daramite sa accept asta ca fiind scopul meu in viata, imi este nu greu ci aproape imposibil. La faza cu egocentrismul m-ai nimerit ce-i drept, am probleme majore in sensul asta, mai ales in relatiile cu sexul opus, dar sunt constienta de ele si I'm working on it. Mersi de interpretare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angeldust, să ştii că astrologia o fi ea veche de mii de ani, dar ea nu face deosebire īntre o uniune liber-consimţită, care durează mult timp, ani de zile şi o uniune legalizată, ceea ce īnţelegem prin căsătorie. La căsătoria care era pe vremea mea şi īncă se mai face şi astăzi, īn care se vorbeşte mai mult de obligaţiile partenerilor, cu o evidentă hiperbolizare a celor aparţinānd femeii, nu ader nici eu īn nici un fel. Şi acest val de căsătorii care se destramă acum, avānd vechime de 15-20 de ani sau chiar mai mult, sunt o mărturie īn acest sens. Copiii, averea, obişnuinţa, interesele comune sunt considerate factori de stabilitate, cānd, de fapt, iubirea, respectul şi comunicarea ar trebui să fie primordiale. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 06:19 PM |
|