![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt nascuta pe 27 decembrie 1980 in jur de ora 11 AM, Galati.
As dori sa stiu (daca este posibil) ce fel va fi anul 2009 din punct de vedere astrologic pe plan profesional si afectiv . Daca va fi un an benefic, cu schimbari... ps: Daca se considera ca la intrebarea mea nu se poate raspunde imi cer scuze anticipat si rog sa fiu mutata la camera cu vechituri (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc Vesta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa speram ca voi oficializa tinand cont ca relatia mea este solida si ma face fericita ( cel putin deocamdata ) si ca voi fi ferita de dezamagiri din partea prietenelor. Anul asta deja am rupt o relatie care nu se indrepta spre nicaieri. Oricum ma bucur ca am fost atentionata referitor la prietenia feminina, voi sti sa ma port cu mai mult tact daca ceva nu va merge bine. Calatoresc destul de mult in perioada asta intradevar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mi-as fi dorit sa stiu mai multe referitor la profesie pentru ca in prezent lucrurile nu-mi merg foarte bine dar ma bucur ca macar am noroc in dragoste. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 11:28 AM |
|