![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
Va rog mult, cine imi da si mie o reteta de rulada diplomat? Vreau sa fac sambata!!! Saru' mana anticipat!
|
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Tort cu mere
lary_a iei o cratita de marime normala o ungi bine bine cu unt, presari mult zahar sa nu se mai vada untul apoi tai mere felii si acoperi fundul la cratita chiar in strat dublu. cuptorul sa fie incins intre timp si dai cratita asta cu mere la cuptor (poti sa pui si miez de nuca daca vrei) In timp ce merele stau la cuptor si se rumenesc- inmoaie se face un pandispan simplu sau eu adaug si ulei si lapte +praf de copt Deci: separi cele 4-5 oua, bati albusurile spuma le lasi deoparte, pui 4-5 (cate oua ai ) linguri de zahar peste galbenusuri si 1 plic zahar vanilat si le freci cu mixerul spuma, apoi pui 4-5 linguri de ulei, apoi 4-5 linguri de lapte in care ai dizolvat o lingurita de praf de copt apoi 4-5 linguri de faina, amesteci totul bine cu mixerul apoi la sfarsit adaugi albusurie dar amesteci foarte incet cu miscari de jos in sus. torni peste merele din cuptor. Cam in 20-25 minute e gata. Lasi vreo 10 minute apoi rastorni pe o farfurie. Cand s-a racit se mananca cu frisca pe deasupra. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th August 2025 - 06:30 PM |
|