![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 1-October 08 Member No.: 4,895 ![]() |
Buna ziua, numele meu este Geo D. , sunt psiholog autorizat de 10 ani.
In primul rand vreau sa incep prin a-mi cere scuze fata de persoanele care considera ca parerea unui barbat nu are ce cauta pe un forum. In al doilea rand, tin sa mentionez ca in multe cazuri parerea / sfatul unui psiholog este binevenit. Acestea fiind spuse, doresc sa-mi exprim dorinta de a incerca sa va ajut cu tot ce pot, fara niciun interes, doar din placere, pentru faptul ca am vazut multe cazuri si pentru ca stiu ceea ce inseamna sa intampini probleme de tot felul. In viata oricarui om exista un moment sau mai multe momente de rascruce, din care credem ca nu mai putem iesi, ne cufundam din ce in ce mai mult in starea de tristete, depresie, melancolie, etc. Prin urmare, mi-as dori sa incercam sa rezolvam macar cateva probleme din cele intampinate de dvs. |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
rozy, in primul rand invata sa nu le mai iei pe toate asa personal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Gandeste-te ce trist si frustrant o fi, sa ajungi la o anumita varsta la care : te dor toate cele, copiii sunt mari si nu mai au nevoie de tine, nepotii la fel, te simti exclus din comunitate si simtit ca ti-ai pierdut scopul in viata care mai pana acum cativa ani iti era f clar, simti ca ti se apropie sfarsitul si ti-au ramas atatea nefacute, nerostite, etc etc De multe ori oamenii devin agresivi si uraciosi tocmai pt ca habar nu au sa isi gestioneze aceste trairi pe care le au si care nu sunt deloc placute. Daca vrei sa o ajuti pe buni sa nu mai fie asa, ajut-o in primul rand sa simta ca are un rol in viata ta. Roag-o sa te invete ceva ce numai ea stie (sa cosi, sa faci o prajitura, vezi tu...ceva de care stii tu ca e ea mandra ca face bine), sau ia-o asa la oha "Buni si ia povesteste-mi, pe vremea cand erai tu de varsta mea, cum era? ce faceai? cum se proceda in cutare situatie?" Sa o vezi atunci cum se lumineaza toata la fatza si e numai lapte si miere. Dar ai grija...ca daca ii administrezi suficient de mult timp tratamentul asta risti sa devii nepoata ei preferata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 04:35 AM |
|