![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
mesaje la gramada. Nu mai postati ca sa ridicati topicul personal la suprafata ca aici o sa ajunga.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Draga Vesta,
Se pare ca ne mutam la Pitesti pt. ca al meu sot si-a gasit un job acolo, mai OK decat cel de aici. Vreau sa stiu daca poti sa-mi spui, cum ne-om adapta acolo. Eu nu prea am chef sa ma mut dar tot a insistat al meu sot asa ca ne-om muta. De ceva vreme tot mi-am cautat job, nu mi-am gasit, acolo as avea si eu ceva sanse sa ma angajez unde lucreaza el. Te rog daca ai vreme imi dai si mie un raspuns. Multam fain. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 117 Joined: 29-December 06 Member No.: 909 ![]() |
Draga Vesta, Se pare ca ne mutam la Pitesti pt. ca al meu sot si-a gasit un job acolo, mai OK decat cel de aici. Vreau sa stiu daca poti sa-mi spui, cum ne-om adapta acolo. Eu nu prea am chef sa ma mut dar tot a insistat al meu sot asa ca ne-om muta. De ceva vreme tot mi-am cautat job, nu mi-am gasit, acolo as avea si eu ceva sanse sa ma angajez unde lucreaza el. Te rog daca ai vreme imi dai si mie un raspuns. Multam fain. La asemenea gen de problemă, nu mă ajută cu nimic astrograma natală. Ea se pretează foarte bine tarotului sau unei întrebări care se poate rezolva prin Astrologia Orară, dar acestea nu am cum să le folosesc aici. Intră pe sectiunea servicii de pe siteul meu si te poţi lămuri despre ce este vorba. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 06:38 PM |
|