![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca fiecare om are cel putin cate un pitic/ ciudatenie care lui i se pare fireasca, dar in ochii celorlalti e, well...ciudata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Intrebarea e ce faci/poti face ceva? in privinta ciudateniilor partenerului. De exemplu sa zicem ca el face des un anumit gest care pe tine te enerveaza sau are foloseste des o anumita expresie care te socate din sarite, sau are un hobby care tie ti se pare tampit, sau sforaie rau si tu dormi iepureste, etc etc. Ce poti face in privinta asta? Te impaci pur si simplu cu ideea si il accepti asa cum e, cu riscul sa innebunesti tu in timp? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca te impaci cu ideea ai incurcat-o in momentul in care ajunge sa te exaspereze '' ciudatenia'' (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Eu cred ca trebuie sa-i spui asa intr-un mod mai finut sau pe ton de gluma ca '' ciudatenia'' te cam deranjeaza si ai vrea sa gasiti o solutie. Trebuie sa ai si o motivatie si sa fii si atenta sa nu atinga orgoliul, stim noi ca orgoliul mascul este foarte sensibil... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sau sa stii sa fii fata isteata. Spre exemplu al meu isi rodea unghiile iar mie imi venea sa-l ucid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu am vrut sa fac teoria chibritului pe care el oricum o stia, ca nu se vede frumos, ca are o varsta bla bla...Asa ca i-am facut cadou o crema buna de maini si cand m-a intrebat cu ce ocazie, i-am spus ca am vazut ca are probleme cu mainile, ca par nehidratate si ma gandeam ca el ca barbat nu se pricepea ce crema sa foloseasca. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) I-am spus eu cat de buna este crema, cum ii va hidrata si unghiile bla bla. Iar el care oricum s-a prins de adevaratul motiv a reusit sa renunte si la naravul prost. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:56 PM |
|