![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca fiecare om are cel putin cate un pitic/ ciudatenie care lui i se pare fireasca, dar in ochii celorlalti e, well...ciudata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Intrebarea e ce faci/poti face ceva? in privinta ciudateniilor partenerului. De exemplu sa zicem ca el face des un anumit gest care pe tine te enerveaza sau are foloseste des o anumita expresie care te socate din sarite, sau are un hobby care tie ti se pare tampit, sau sforaie rau si tu dormi iepureste, etc etc. Ce poti face in privinta asta? Te impaci pur si simplu cu ideea si il accepti asa cum e, cu riscul sa innebunesti tu in timp? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
asta da subiect (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pe mine ma exaspera la un moment dat faptul ca se juca la greu pe calculator. acum mi se pare funny, cateodata imi pare ca un copil si-mi vine sa ma reped non stop sa-l pup. avand in vedere ca acum am dat eu in boala asta, chiar nu mai am de ce sa ma iau de el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) in rest, am observat ca pe zi ce trece descoper chestii marunte (felul in care tine tigara in mana cand se uita la tv, cum mesteca zaharul in cana de cafea etc) care ma fascineaza pur si simplu. cred ca sunt eu defecta (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) sunt cateva chestii care ma enerveaza la el (tonele de cola, mancarea semipreparata), dar incerc sa il educ si in anumite privinte imi iese. am avut grija sa il obisnuiesc sa mergem impreuna la cumparaturi si de multe ori fac mutre la ce vrea sa puna in cos si mai renunta la una alta. facem progrese (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cred ca de fapt cheia este ca reactia initiala de amuzament si ingaduinta fata de gesturile sau ticurile lui de la inceput sa nu se transforme cu timpul in pitici pe creier si motive de cearta din senin. si mai ales, modul in care alegi sa ii comunici chestiile care te deranjeaza trebuie sa nu ii dea lui impresia de ceva obligatoriu, trebuie sa il faci sa ajunga singur la concluzia ca e bine sa schimbe anumite lucruri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 12:46 PM |
|