![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca fiecare om are cel putin cate un pitic/ ciudatenie care lui i se pare fireasca, dar in ochii celorlalti e, well...ciudata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Intrebarea e ce faci/poti face ceva? in privinta ciudateniilor partenerului. De exemplu sa zicem ca el face des un anumit gest care pe tine te enerveaza sau are foloseste des o anumita expresie care te socate din sarite, sau are un hobby care tie ti se pare tampit, sau sforaie rau si tu dormi iepureste, etc etc. Ce poti face in privinta asta? Te impaci pur si simplu cu ideea si il accepti asa cum e, cu riscul sa innebunesti tu in timp? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Eu de patru ani ma chinui sa il fac pe al meu sa se descotoroseasca de prostul obicei de a-si rupe pielitele din jurul unghiilor. Am incercat si cu frumosul si cu uratul si cu rugatul si cu explicatul...acum pur si simplu ii dau cate o palma peste maini de cate ori il vad ca face gestul.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:16 PM |
|