IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Evolutia profesionala si sentimentala
Lexie
post Oct 3 2008, 10:22 AM
Post #1

Musafir

Stimata Dna Vesta,

Indraznesc si eu sa intreb ce arata astrele privitor la viata profesionala dar si cea sentimentala. Sunt curioasa daca lucrurile vor merge pe acelasi fagas ca si pana acum sau ce schimbari majore pot aparea in aceste doua zone.

Data nasterii: 30.05.1987
Locul: Bucuresti
Ora: ~ 13:25

Multumesc!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Vesta
post Oct 8 2008, 07:23 PM
Post #2

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 909

Mă mir că ai ai „insistat” să-ţi răspund pentru că, în afara imaginii tale, eşti o fiinţă timidă şi care nu prea are încredere în sine, suferind de un oarecare complex de inferioritate. Înţeleg că nici tu nu ai fost prea fericită în casa părintească. Este posibil ca şi de aici, de la severitatea unui părinte, de la senzaţia ta de singurătate, să vină şi această problemă. O iubire mare, dar care se termină dureros, pentru un coleg de studii; posibilă căsătorie cu un străin sau cunoaşterea partenerului în străinătate; câştiguri prin căsătorie, asociaţii sau moşteniri; risc de decepţii sentimentale din cauza tendinţei tale de autoamăgi, de a te hrăni cu vise(asta vine iarăşi din copilărie când visai cu ochii deschişi). Poţi avea un partener posesiv sau care devine, în timp, mai rece sau fals şi ostil. Partenerul ideal aparţine zodiei Peşti sau Rac(prin Soare sau Ascendent). Eşti o visătoare cu aspiraţii înalte, a cărui viaţă fără dragoste este goală. Te ambalezi cu uşurinţă într-o relaţie şi poţi descoperi târziu că persoana iubită nu are calităţile pe care i le atribuiai. Lipsa de încredere în tine însuţi şi în ceilalţi, gelozia, dorinţa de a ţi se demonstra în permanenţă dragostea, poate duce la o viaţă casnică plictisitoare sau plină de necazuri.
Sunt posibile 2 uniuni sau căsătorii(astrologia nu face diferenţă întreo relaţie în care se stă împreună ani de zile şi o căsătorie). Prima relaţie se vede a fi prosperă din punct de vedere financiar sau cu cineva de familei bună.
Octombrie 2008-martie 2009: perioadă bună pentru dragoste; întâlniri, cunoştinşe interesante. Din martie 2009, accentul cade pe casa serviciului.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd July 2025 - 04:07 AM