![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Incepind cu luni, 29 Septembrie 2008, Vesta, astrologul eLady.ro va va raspunde la intrebari pe forum.
Atentie, nu puneti intrebari de genul: Da` ma marit cu x, citi copii o sa am, cum sa fac sa se indragosteasca de mine. Intrebarile de acest gen vor merge direct la camara cu vechituri. Vesta va raspunde in medie la un numar de 7-10 intrebari saptamanal, in limita timpului disponibil (trebuie sa si cistige bani ca sa traiasca, asa ca apelez la bunul-simt al fiecareia dintre noi). Conditiile care trebuie indeplinite pentru a fi eligibile de a primi raspuns de la Vesta - Minim 100 de postari in forum, indiferent unde. - Postari curate (scris normal, fara prescurtari sau limbaj MIRC). - Intrebarile vor fi puse in topicuri noi cu titluri sugestive Cum sint raspunsurile primite de la Vesta? Raspunsurile Vestei vor fi clare si la obiect. Nu va astepati la cearsafuri interminabile si greu inteligibile. Nota: Pentru servicii compete (contra cost) trebuie sa o contactati prin siteul ei: www.astrovesta.com. Vedeti la contact cum puteti comanda (click pe link) Retineti: Nu toate intrebarile primesc raspuns. Nici o previziune, oricat de maiestrit ar fi facuta, nu poate avea precizie de 100%. Prin actiunile pe care care le facem, putem intarzia sau putem anula unele din previziuni. "Astrele nu impun, ci doar predispun". Toate datele astrologice si sfaturile cuprinse în aceste studii sunt doar recomandari si nu ofera garantii. |
|
|
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta nu mai stiu, eu am spus numai ce am vazut si am actionat in consecinta...
Din nou, n-am vrut sa supar pe nimeni si doar ma cunosti si tu, de asta m-am simtit aiurea cand am fost pusa la colt de parca as fi facut ceva urat si grav. Poate s-a inteles pe dos, de asta am tinut sa lamuresc ideea. Am facut comentariul respectiv doar pentru ca Dna Vesta sa aiba o confirmare a muncii dumneaei, nobila dealtfel. Are we ok now? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 04:49 PM |
|