IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cat de lung sa fie un par lung frumos?
kalua
post Oct 9 2008, 02:35 PM
Post #1

Musafir

Eu n-o sa inteleg niciodata ce se gaseste atat de frumos la un par lung. Mai ales cand vad tipe cu 3 fire de par in cap, si alea atarnand ca niste spaghete, dar cu par mai lung de umeri... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) In fine, e chestie subiectiva.

Am vazut la tv o tipa care avea parul de vreo doi metri si a zis ca nu si l-ar taia pentru nimic in lume, ca toata lumea ii lauda parul. Au aratat-o ce procedura e cu spalatul lui (nici nu poate s-o faca singura) si dupa aceea cu uscatul, va dati seama ca usor nu-i. Mie nu mi s-a parut absolut nimic frumos la parul ala. Era foarte lung si-atat.

Parul meu cel mai lung a fost pana la jumatatea spatelui, dar mai mult de-un an oricum nu rezist sa-l las la aceeasi lungime, mi se pare foarte plictisitor, ca si cum te-ai imbraca in aceleasi haine zi de zi. Cam asta-i si lungimea unui par lung care mi se pare acceptabila.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Cleo
post Oct 9 2008, 02:45 PM
Post #2

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Si mie maxim pana la coate imi place

Si mai des am vazut par lung absolut dezgustator, decat par lung frumos.
Decat cu el pana la fund, tuns inegal si cu firul crapat (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) mai bine cheala

Parul lung are farmec pt ca-l poti aranja in fel si chip desi multe dintre cele pe care le cunosc il aranjeaza identic in fiecare zi. Ce plictisitor si ce irosire a unor modalitati de sporire a farmecului
Parul lung sporeste look-ul feminin pe care uneori parul scurt il reteaza.
Nu oricui ii sta bine cu par scurt si la fel, parul lung nu-i pt oricine pt ca in general imbatraneste.

Pt mine cel mai lung a fost pana sub omoplat deci nu chir pana la coate insa pt scurt timp. Imi place putin sub umeri. Il pot prinde si la spate cumva deci se `justifica`pe undeva lungimea lui. Oricum in cativa ani am de gand sa ma tund scurt si s-o tin tot asa pana la adanci batraneti
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
kalua   Cat de lung sa fie un par lung frumos?   Oct 9 2008, 02:35 PM
Cleo   Si mie maxim pana la coate imi place Si mai des a...   Oct 9 2008, 02:45 PM
LostWhispers   Mie parul f lung a la Ileana Cosanzeana pana la fu...   Oct 9 2008, 03:23 PM
claudia_electra   Mie imi place parul lung (evident tot maxim pana l...   Oct 9 2008, 05:15 PM
EmptyG   Cum Lost, nu iti place de Magda Ciumac? :m...   Oct 11 2008, 09:29 PM
LostWhispers  

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 11:10 PM