![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cum v-ati cunoscut "jumatatea"?
Eu, pe dl Maat l-am cunoscut pe net. Initial l-am am luat in suturi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dara apoi ne-am intilnit in grup mai multi prieteni virtuali, era si el pe-acolo eu n-am stiut ca era chiar persoana pe care nu o curatase Dunarea de cind il blagoslovisem eu, ca nu a spus... si iaca ca au trecut 8 ani de-atunci! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
L-am cunoscut printr-un var erau un soi de parteneri de afaceri, nu intru in detalii.
Eram la cateva luni dupa finalul unei povesti care m-a bulversat si nu prea ma preocupa subiectul boys. Prima oara cand ne-am vazut si cunoscut i-am remarcat silueta foarte faina (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) inalt, bine facut, o voce placuta in rest m-a lasat rece. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) El in schimb avea un zambet foarte special cand ma privea. Eram intr-o vacanta de vara de la facultate si-l ajutam pe varu-meu cu diverse deci ma intersectam relativ des cu omul meu insa il tineam la distanta. Intr-o zi in curtea bunicilor apare cu o cutie mare in brate, chipurile o adus-o pe matusa-mea de la firma varului. Era cald eu eram in maieu si pantaloni scurti si parul imi curgea pe umeri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa expresie n-am mai vazut la nimeni. Nu-si mai gasea cuvintele uitandu-se la mine dar orice o fi fost mi-a aruncat o privire ca mi s-au inmuiat picioarele si brusc am deschis ochii si l-am vazut. iiin sfarsit! Apoi ne-am imprietenit si intalnirile noastre erau presarate de hohote de ras, de fel de fel de prieteni (ca-l stie tot orasul) cu care ne intalneam si povesteam. Primul sarut, dat dupa vreo 3-4 saptamani (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) a fost cel mai placut si asteptat sarut Ce mai ... mi s-a bagat adanc sub piele. Au trecut 14 ani de-atunci, de 13 sintem o familie |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 04:52 PM |
|