![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cum va simtiti cind aflati ca din taxele si impozitele noastre sint platiti oameni care in loc sa isi faca treaba la serviciu stau pe bloguri si forumuri in timp?
Sinteti de parere ca acesti oameni, pe care noi ii platim din buzunarul nostru, sa fie pedepsiti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si mama mea a fost bugetara. Si tatal meu. Si nu mi se pare corect ca numele/nicknameul unui bugetar sa fie asciat unor mii de mesaje pe net intr-un rastimp in care sint platiti de catre noi, aia de produc bani pentru salariile lor, ca sa stea ei pe net! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Asa cum nu mi se pare corect ca parlamentarii sa doarma pe ei in camera sau senat. Cu asta in mod sigur nu sinteti de acord. De ce sa fim de acord ca angajatii la stat sa isi ia banii pentru navigat pe net IN SCOPUL SI PENTRU DISTRACTIA PERSONALA? Oasemenea doamna ne spunea QUOTE jenant! stiu, o sa strergeti repede, dar poate totusi apuca vreo impatimita sa va cunoasca cu adevarat. si mai stiu ca o sa ma banati. ceea ce-i si doream. Posta de la serviciu! Serviciu care este institutie bugetara. Cum vine asta? Noi ne platim taxele si impozitele ca din aei bani sa ne injure una care e platita degeaba? Nu mi se pare corect! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th September 2025 - 04:11 AM |
|