![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cum va simtiti cind aflati ca din taxele si impozitele noastre sint platiti oameni care in loc sa isi faca treaba la serviciu stau pe bloguri si forumuri in timp?
Sinteti de parere ca acesti oameni, pe care noi ii platim din buzunarul nostru, sa fie pedepsiti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Citeste ce am scris mai sus si ai sa intelegi de ce sint suparata.
Ca una care traieste si din banii mei in timpul orelor de serviciu vine si MA INJURA si ma ameninta ca ma da in judecata pentru ca am spus ca ESTE ANGAJAT AL STATULUI SI CA STA PE FORUMURI in timp ce ar trebui sa munceasca. Si nu numai pe acest forum. Pe vreo 9 forumuri.... De asta platesti tu taxe la stat teo? De asta platesc eu la stat? Ca sa nu existe nici invatamint, nici educatie, nici justitie, ci numai o sleatha de nenorociti care sa isi bata jos de noi pe banii nostri? Pai daca e ok, cind m-oi duce la spital si oi vedea-o pe doctorita ca nu ia bolnavii in grija si ca e ocupata sa injure pe nu stiu ce comunitate cu nume de personaj biblic ar trebui sa o felicitam? Eu nu vorbesc de oamenii care folosesc internetul de la serviciu pentru coteva minute pe zi, eu vorbesc d eoameni care stau cu orele... si-i doare la basca! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th September 2025 - 04:13 AM |
|