![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu o sa vorbim acum de metode mai bune sau mai proaste de agatat pentru ca exista un asemenea subiect, ci , pur si simplu de metodele folosite de catre noi cind am agatat sau pe care avem de gind sa le folosim de-acum inainte.
Metoda 1: daca simteam ca "atractia" e reciproca, zimbeam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nitel si il masuram de sus pina jos... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Rezultatul: in 99% din cazuri vena singurel sa se bage in seama (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Metoda 2: Daca eram in gasca si aveam mai mult curaj (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) , faceam cinste... Doamne, ce fraiera! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In caz ca se dovedea prostovan, ii spuneam: " A, ma uitam si eu la pantofii tai; stii, si tata are unii la fel... " (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Alte metoda: Buna mea prietena Anda (nu am mai vazut-o de vreo 10 ani!!! ) ii invita sistematic la "o cafea", chiar daca era 2 noaptea... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Macar e sincera fata! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:57 PM |
|