![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cum v-ati cunoscut "jumatatea"?
Eu, pe dl Maat l-am cunoscut pe net. Initial l-am am luat in suturi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dara apoi ne-am intilnit in grup mai multi prieteni virtuali, era si el pe-acolo eu n-am stiut ca era chiar persoana pe care nu o curatase Dunarea de cind il blagoslovisem eu, ca nu a spus... si iaca ca au trecut 8 ani de-atunci! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io l-am cunoscut prin radio. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Inca locuiam cu fostu', eram despartiti, dar mai locuiam impreuna pentru ca in vara respectiva trebuia sa vina o prietena de-a mea din tara cu copilul ei la noi in vizita si vroiam sa-i oferim conditii cat de cat bune de cazare (daca ne-am fi mutat, fiecare si-ar fi luat o garsoniera si-ar fi fost inghesuit tare). Buuun! Vine prietena mea cu copilu', eu aveam concediu, am fost intr-o sambata la un balci pe langa München pentru copil, apoi eu as fi vrut sa ies cu ea pe la vreun club, dar pe ea a apucat-o migrena si raul. Si ne intorceam de la balciul ala, eram inca in masina, eu suparata tare ca am concediul si mi-l frec de-aiurea si nici macar nu ies acolo la o vodca si-un dat din cur (la discoteca, da? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A nu se intelege gresit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) noaptea prin cluburi. Si era pe vremea aia la un post de radio o chestie de dadeau sambata seara tipi si tipe telefon si spuneau ca isi cauta un partener de iesit in seara respectiva (la restaurant, la club, specificau oamenii), de (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) , samd. Si-mi scriu eu nervoasa doua numere de telefon a doi tipi care n-au chiar dat-o cu (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) si au vorbit mai elevat, asa. Si mai trece vreo juma de ora pana ajungem acasa, ma si gandeam ca au pus mana altele pe ei. Ajung acasa, dau telefon la primul numar, tipul raspunde, vorbim la ce club sa mergem si-i zic sa vina sa ma ia de-acasa. Prietena mea si ex-ul cu o gura cat o casa pe mine, ca-s inconstienta, ca cine stie ce psihopat o fi, bla, bla. Da' eu hotarata tare. Si-a venit Mr. kalua si-am fost la discoteca si ne-am mai plimbat, si ne-am vazut si-n ziua urmatoare si tot asa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 04:39 PM |
|