![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cum va simtiti cind aflati ca din taxele si impozitele noastre sint platiti oameni care in loc sa isi faca treaba la serviciu stau pe bloguri si forumuri in timp?
Sinteti de parere ca acesti oameni, pe care noi ii platim din buzunarul nostru, sa fie pedepsiti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
pe de alta parte eu nu ii inteleg pe bugetarii care se vaita de salarii mici. sa ma scuzati daca atac pe cineva, dar atata vreme cat ei au ales sa lucreze la stat, sa nu se planga de salarii si sa faca greve si mai stiu eu ce. sa mearga la firmele private si sa dovedeasca acolo ca merita mai multi bani, nu sa ceara din buzunarul public. si sa nu uitam ca bugetarii sunt cei care rup mereu usa la sfarsitul programului. si din timpul ala sa mai stea si o groaza pe net... sorry, dar din banii mei (aia putini pe care ii dau eu la buget) nu halesc.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th September 2025 - 04:17 AM |
|