![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-o sa inteleg niciodata ce se gaseste atat de frumos la un par lung. Mai ales cand vad tipe cu 3 fire de par in cap, si alea atarnand ca niste spaghete, dar cu par mai lung de umeri... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) In fine, e chestie subiectiva.
Am vazut la tv o tipa care avea parul de vreo doi metri si a zis ca nu si l-ar taia pentru nimic in lume, ca toata lumea ii lauda parul. Au aratat-o ce procedura e cu spalatul lui (nici nu poate s-o faca singura) si dupa aceea cu uscatul, va dati seama ca usor nu-i. Mie nu mi s-a parut absolut nimic frumos la parul ala. Era foarte lung si-atat. Parul meu cel mai lung a fost pana la jumatatea spatelui, dar mai mult de-un an oricum nu rezist sa-l las la aceeasi lungime, mi se pare foarte plictisitor, ca si cum te-ai imbraca in aceleasi haine zi de zi. Cam asta-i si lungimea unui par lung care mi se pare acceptabila. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Mie imi place parul lung (evident tot maxim pana la cot) doar la persoanele cu par spiralat natural sau cu onduleuri mari. Parul lung si spiralat mi se pare cel mai frumos din lume cred (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . In rest, trebuie tinut cont de fizionomie si atat, numai bine nu iese daca ai obsesii de astea de par pe post de covor.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 10:43 PM |
|