IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cum ati agatat sau agatati un barbat, "Metode" puse deja in practica sau pe care le veti folosi in
Diana.
post Oct 9 2008, 12:32 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu o sa vorbim acum de metode mai bune sau mai proaste de agatat pentru ca exista un asemenea subiect, ci , pur si simplu de metodele folosite de catre noi cind am agatat sau pe care avem de gind sa le folosim de-acum inainte.

Metoda 1: daca simteam ca "atractia" e reciproca, zimbeam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nitel si il masuram de sus pina jos... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Rezultatul: in 99% din cazuri vena singurel sa se bage in seama (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Metoda 2: Daca eram in gasca si aveam mai mult curaj (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) , faceam cinste... Doamne, ce fraiera! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

In caz ca se dovedea prostovan, ii spuneam: " A, ma uitam si eu la pantofii tai; stii, si tata are unii la fel... " (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Alte metoda: Buna mea prietena Anda (nu am mai vazut-o de vreo 10 ani!!! ) ii invita sistematic la "o cafea", chiar daca era 2 noaptea... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
scumpic
post Oct 9 2008, 06:15 PM
Post #2

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Eu nu stiu sa agat barbati. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)

This post has been edited by scumpic: Oct 9 2008, 08:30 PM
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Maàt   Cum ati agatat sau agatati un barbat   Oct 9 2008, 12:32 PM
Szimcsi   Aia cu cafeaua o foloseam si eu :lol: In genera...   Oct 9 2008, 02:09 PM
Maàt   Macar e sincera fata! :morderis:   Oct 9 2008, 03:55 PM
scumpic   Eu nu stiu sa agat barbati. :blush: :frustaremare...   Oct 9 2008, 06:15 PM
SurPrix  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 01:54 PM