![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va atinge cu ceva? Va faceti ganduri din cauza ei?
Eu una n-am bani multi bani pusi deoparte, am scapat macar de-o grija. Dar tare mi-e frica ca se va ajunge nu numai la un crash financiar, ci si la o criza economica urata. Un mic exemplu, Opel a anuntat ca va inchide toate fabricile din Europa, firma unde lucrez va fi atinsa pentru ca suntem furnizor la multe firme din bransa automotive. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) deci asta e faimoasa poveste cu broscute.
revenind la topic, Romania avea o crestere economica frumusica si nu erau mari sanse sa nu fim afectati prea tare. Numai ca, ghinionul dracului, s-a facut ca tocmai in toamna asta sa fie alegeri electorale, iar politicienii nostri, ca sa dea bine la public au promis majorari salariale peste puterile bugetare. Declaratiile politice au explodat pe cursul valutar si pe bursa, care au luat-o razna de tot. Acum doua zile au inchis bursa bucuresteana pentru prima data pentru ca valoarea actiunilor a scazut brusc cum peste 10%. Astazi au inceput tranzactionarile abia la dupa-amiaza. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cursul si-a mai revenit putin, gratie interventiei in forta a bancii nationale care a vandut euro la greu. Bursa e la fel de instabila. Concluzia pe scurt, ca ne-am creat singuri probleme si nimeni nu stie cat de ciufuliti vom iesi din incercarea asta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 04:35 PM |
|