![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va atinge cu ceva? Va faceti ganduri din cauza ei?
Eu una n-am bani multi bani pusi deoparte, am scapat macar de-o grija. Dar tare mi-e frica ca se va ajunge nu numai la un crash financiar, ci si la o criza economica urata. Un mic exemplu, Opel a anuntat ca va inchide toate fabricile din Europa, firma unde lucrez va fi atinsa pentru ca suntem furnizor la multe firme din bransa automotive. |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, deci si in Canada e faza cu Equifaxu? Avem in aplicatia noastra de la lucru ce o facem pt state o gramda de chestii cu FICO score si Equifax (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca exista si in sist romanesc bancar un fel de echivalent, dar parca nu e cu un scor ci potentialii doritori de credite sunt impartiti in vreo 5 categorii in functie de gradul de risc. Noi mai facem in aplicatie si niste interogari catre OFAC (care nu stiu sa aiba vreun echivalent la noi) si asta stiu ca apartine parca de US Treasury si daca apari la OFAC atunci clar nu mai ai nici o sansa la vreun credit.
Sunt f curioasa si eu cum voteaza americanii, nu prea am incredere in judecata lor (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 04:04 PM |
|