IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cat de lung sa fie un par lung frumos?
kalua
post Oct 9 2008, 02:35 PM
Post #1

Musafir

Eu n-o sa inteleg niciodata ce se gaseste atat de frumos la un par lung. Mai ales cand vad tipe cu 3 fire de par in cap, si alea atarnand ca niste spaghete, dar cu par mai lung de umeri... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) In fine, e chestie subiectiva.

Am vazut la tv o tipa care avea parul de vreo doi metri si a zis ca nu si l-ar taia pentru nimic in lume, ca toata lumea ii lauda parul. Au aratat-o ce procedura e cu spalatul lui (nici nu poate s-o faca singura) si dupa aceea cu uscatul, va dati seama ca usor nu-i. Mie nu mi s-a parut absolut nimic frumos la parul ala. Era foarte lung si-atat.

Parul meu cel mai lung a fost pana la jumatatea spatelui, dar mai mult de-un an oricum nu rezist sa-l las la aceeasi lungime, mi se pare foarte plictisitor, ca si cum te-ai imbraca in aceleasi haine zi de zi. Cam asta-i si lungimea unui par lung care mi se pare acceptabila.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
ToothFairy
post Oct 11 2008, 09:29 PM
Post #2

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Cum Lost, nu iti place de Magda Ciumac? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (yuck)

+Quote Post
LostWhispers
post Oct 11 2008, 11:05 PM
Post #3

Musafir

QUOTE(EmptyG @ Oct 11 2008, 10:29 PM) *
Cum Lost, nu iti place de Magda Ciumac? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (yuck)

(IMG:style_emoticons/default/nono.gif)

+Quote Post

Posts in this topic
kalua   Cat de lung sa fie un par lung frumos?   Oct 9 2008, 02:35 PM
Cleo   Si mie maxim pana la coate imi place Si mai des a...   Oct 9 2008, 02:45 PM
LostWhispers   Mie parul f lung a la Ileana Cosanzeana pana la fu...   Oct 9 2008, 03:23 PM
claudia_electra   Mie imi place parul lung (evident tot maxim pana l...   Oct 9 2008, 05:15 PM
EmptyG   Cum Lost, nu iti place de Magda Ciumac? :m...   Oct 11 2008, 09:29 PM
LostWhispers  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 11:14 PM