![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-o sa inteleg niciodata ce se gaseste atat de frumos la un par lung. Mai ales cand vad tipe cu 3 fire de par in cap, si alea atarnand ca niste spaghete, dar cu par mai lung de umeri... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) In fine, e chestie subiectiva.
Am vazut la tv o tipa care avea parul de vreo doi metri si a zis ca nu si l-ar taia pentru nimic in lume, ca toata lumea ii lauda parul. Au aratat-o ce procedura e cu spalatul lui (nici nu poate s-o faca singura) si dupa aceea cu uscatul, va dati seama ca usor nu-i. Mie nu mi s-a parut absolut nimic frumos la parul ala. Era foarte lung si-atat. Parul meu cel mai lung a fost pana la jumatatea spatelui, dar mai mult de-un an oricum nu rezist sa-l las la aceeasi lungime, mi se pare foarte plictisitor, ca si cum te-ai imbraca in aceleasi haine zi de zi. Cam asta-i si lungimea unui par lung care mi se pare acceptabila. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
wow pana la sold? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Si cum reuseai sa ai grija el?
Mie imi place parul lung, dar maxim pana la jumatatea spatelui. Si primordial un par frumos e sanatos, cu volum, lucios, nu lung si atat. Daca insa le are si pe anterioarele, atunci e wow. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 11:20 PM |
|