![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ladies, haideti sa ne cunoastem mai bine. M-am gandit ca fiecare din noi are cate un talent, mai mult sau mai putin ascuns. Fiecare ne pricepem la ceva, ceva care ne face sa ne simtim bine, sa ne descarcam, sa cream, sa visam.
Eu de exemplu...cant la chitara. Mi-am descoperit aceasta pasiune in liceu, am invatat si singura si ghidata de prietenii mei de atunci, toti rockeri inraiti. Am descoperit chiar ca imi placea sa compun versuri si sa le pun pe note. Voi cu ce va laudati? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu-l bag neaparat la categoria talent ascuns, pentru ca obiectiv vorbind nu sunt chiar f talentata...dar mie imi place sa cant (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cand am chef sa ma descarc ma apuc si cant de nebuna prin casa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si marele secret care nu mai e chiar asa secret e ca am avut o formatie in liceu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Am distrus insa toate probele existente. Acum imi pare putin rau, cred ca as fi facut pe mine de ras sa ascult acum melodia inregistrata atunci (pt ca am fost draga intr-un studio de inregistrari ca la carte in caz ca nu stiati (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) Asa ca Szi..ne facem formatie? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 05:35 PM |
|