![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ladies, haideti sa ne cunoastem mai bine. M-am gandit ca fiecare din noi are cate un talent, mai mult sau mai putin ascuns. Fiecare ne pricepem la ceva, ceva care ne face sa ne simtim bine, sa ne descarcam, sa cream, sa visam.
Eu de exemplu...cant la chitara. Mi-am descoperit aceasta pasiune in liceu, am invatat si singura si ghidata de prietenii mei de atunci, toti rockeri inraiti. Am descoperit chiar ca imi placea sa compun versuri si sa le pun pe note. Voi cu ce va laudati? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
bre, si eu cant (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) am castigat si la karaoke, m-au dat si la prima tv. eh, care e mai vedeta ca mine? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
cand eram mica voiam sa ma fac designer vestimentar, mazgaleam toate caietele cu schite spre disperarea lu' taica-miu. nu stiu de ce, dar mereu am am avut impresia ca sunt de fapt un artist undercover. d'asta stau si fac licitatii :| daca e vb de relaxare, cel mai usor scap de nervi daca ma apuc sa fac curatenie in camera (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 05:00 PM |
|